To prawda ze duzo zestawien sie powtarza i nie jest tajemnica ze moje rozchodniki tez zgapione ale ja w jednym miejscu mam z kulkami a tu chce z kolumnami wlasnie. Dlatego Twoj ogrod jest tez tak wyjatkowy bo pelen niespotykanych gatunkow.
Wojtek albo fastigiata robusta-tego drugiego juz mam na innej rabacie.Le musze dostac w przyzwoitej cenie i wielkosci a z tym problem mam narazie.
Co do wlosow to albo do mnie przyjedziesz albo spotkamy sie na jakims ogrodowiskowym spotkaniu ale wiem ze za tydzien odpada ja nie bardzo lubie sie na zdjeciach.
A to ta szanowna Pani Marta co z wątkiem zwleka. Tym bardziej wyrazy uznania za ogrod wlasny i Twoj
Z braku czasu nawet malin nie pozbierałam.. ogórków i pomidorów.. winogrono sobie rośnie.. zasób czasowy idzie na podlewanie.. czyli od 15 do 21... co 30 minut latam przestawiać zraszacz.. kosmos..
Hortki wyglądają tak.. pomimo podlewania.. mam też gorsze .. ta nawinęła się pod aparat. Nawet zdjęć nie robię bo nie ma co..
Jarzmianki posadzone wczoraj - ja podlałam a w nocy jeszcze deszczyk poprawił - będę o nie dbać
Ja za to zazdroszczę Ci zmysłu artystycznego, który ujawnia się przy tworzeniu świetnych dekoracji i wyczucia przy projektowaniu wnętrza domu i ogrodu, bo w tych dziedzinach ja wielka kupa jestem
Do szkółki jeszcze raz musze pojechać i wybrać się w pole, ale już widziałam, że mają piękne graby, buki - zakupów tam na pewno dokonam.
W szkółce ambrowiec na mnie czeka, a pozostałe, które mnie interesują w przyszłym tygodniu będę wybierać w polu razem z właścicielem, chcę sobie pozaznaczać godne uwagi egzemplarze.
świtne te cisy i wreszcie by było inaczej niz u wszystkich
już mi sie nudzi trochę wiesz te O.
a ta marta to ta szanowna pani architekt która mi projektował mój garden
to jej zdjecia