Ona wiosne może i przytargała, tylko klapą bagaznika przytrzasneła jak te wszystkie cudności upychała. Magda cały naród apeluje do Ciebie UWOLNIJ WIOSNĘ!!!
Aniu, Gabrysiu dzięki za słowa otuchy mam wrażenie, że wszyscy ciągniemy resztką sił
Równo rok temu zaczęłam realizację projektu Danusi od posadzenia tych bukszpanów właśnie
Danusiu nie wiem czy Ci pocieszę, ale obawiam się że większość z nas ma podobna refleksje w dniu urodzin, nie mniej jednak to zawsze miły dzień. Kwiaty śliczne
Gabrysia ja tyż właśnie przeglądam fotki z kwietnia ubiegłego roku, zerkam za okno i nie wierzę
umęczona jestem tą pogodą, brakiem słońca... znowu spypie, tym razem śnieg z deszczem od 13, droga dojazdowa to istny maraton przeprawowy... tak wyglądał samochód jak do domu dzisiaj wróciłam
Ewa pewnie można one mają porowatą powierzchnię. Tutaj masz fotki z realu, mam kilka sztuk tych donic i napewno dokupie jeszcze w tym roku bo je lubię. Mają różne kształty, wielkości. Jedna wada droga przesyłka...
Kasiula pogoda zwariowała, leży u mnie ze 30-40cm śniegu, w tej chwili jest +2, na jutro zapowiadają opady i zamiecie... ale od przyszłej środy WIOSNA!!!!