Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Mirka 21:22, 03 kwi 2013

Nie strasz tymi fotami bryyyyyyyyyy
Joku 21:25, 03 kwi 2013

Nad Bałtykiem zdecydowanie cieplej , korytarzy drążyć nie muszę. Wypatrzyłam u ciebie odmianę pogiętą modrzewia. Też mam, podobają mi się jego pokręcone gałązki. Na razie jeszcze siedzi w donicy, ale mam nadzieję że już niedługo .
ana_art 21:26, 03 kwi 2013

ale miałeś pomysła z tymi krokusami w donicach mniodzio. takie kremowe mam przed domem chyba one są takie śmieszne bo jak są zwinięte to wydaja się żółte jak sie rozchylą to są kremowe właśnie
U mnie na rabatach śniegu też od metr wiec nawet nie ma szans by coś zobaczyć... nie powiem, ze nie chodze i nie patrze ku uciesze moich sąsiadów żem szurnięta
Madzenka 21:53, 03 kwi 2013

Sebek ty uruchom wyciąg narciarski.... Warunki masz...
kaisog1 22:00, 03 kwi 2013

Sebuś zdecydowanie wole oglądać to co masz w domu niż przed domem
Sebek 22:14, 03 kwi 2013

Marta.....już zdążyłem się stęsknić za tym wczesnowiosennym błotem - ale żeby tylko przyszła ta wiosna

Aniu - dzięki

Mira - ja nie straszę - tylko fotki do pamiętnika ogrodowego wklejam - dla potomnych kaganiec oświaty niosę

Jolu - rzeczywiście jest fajny - i dość powoli rośnie....Z moim jest problem, bo jest dosłownie złamany na środku po jednym porządnym deszczu.....Związałem go porządnie, ale pewnego dnia może zostać po nim tylko badyl.....ale jestem dobrej myśli

Aneta - rzeczywiście takie są - wewnątrz kremowe, a na zewnątrz żółte....
A z sąsiadami...znam ten ból Ale się nie przejmuję

Madżenko - podobno coś mają u nas kombinować Ale znając życie uruchomią jak będę na emeryturze

Gosia - ja też Postawiłem sobie krokusy na biurku i od razu milej się mi kalkulację kosztów robi...Nawet się nie przejmuję, że mi nie wychodzi A jutro kartkówka.......

Lecę
JoannA 22:17, 03 kwi 2013

Sebek, ale foty zimowe nam zafundowałeś, super
Mirka 22:18, 03 kwi 2013

Łał jak piknie napisałeś kaganiec oswiaty dla potomnych niosę
sylllwia 08:50, 04 kwi 2013

Ale uwieczniłeś wiosnę 2013 na fotkach, a w 2012 było tak pięknie o tej porze...
Miejmy nadzieję, że za to nie będzie w maju przymrozków.
mira 12:35, 04 kwi 2013

Sebek no to zapasy niezle zrobileś -nie zazdroszczę bo ja też mam białe w magazynie

ale ja w sprawie innego białego - wydaje mi się że u Ciebie widziałam a chodzi mi o acidanthera - miałeś a jesli tak to jak oceniasz bo zdjęcia są świetne
pozdrawiam