uśmiechnęłam sie jak to przeczytałam u mnie tez podziały ale w kwestii zywopłatu, eM uparł sie na mate to tam gdzie jest - jego część do pielenia, moja bez maty. poł na poł mniej więcej co jest z tymi facetami? powinni brac przykład z Przemka i kochać ogród jak my
Ale ja nie wiem czy ta skarpa to dobra dla róż...
Tak sie zastanowilam teraz ze roze wodę lubią a na tej skarpie sucho będzie...a do tego drzewka żeby cień dały...
Ewa dzisiaj dalej przeglądam Twój watek..normalnie takie krótkie watki to przerabiam w jeden wieczór ale u Ciebie non stop coś mnie zatrzymuje na dłużej KAŻDE zdjęcie jest..niewiem jak to opisać..boskie?cudowne?zaje....!!!
trawy chce napewno a tulipany mam nadzieje że do jesieni kiedy sie je wsadza juz dojrzeje do cebulowych.
martwię sie bo na floribundzie kolejne odmiany które wybrałam sa niedostepne a nie moge znależć innej szkółki gdzie byłby taki wybór austinek...
mi też się proso podoba zwłaszcza squaw ale chciałabym żeby szybko sie na tej rabacie coś działo. i tak mysle dodac jakies zimozielone bo smutno bedzie. chyba danice z przedogórdka tam wrzucę
Szkoda
proso jest piękne, zwłaszcza czerwone. Startuje dość późno, ale nie jest tak źle, na początku wygląda jak jakaś niższa trawa. Osobiście żałuję, że nie jest popularne na forum. Sama mam zielone, jesienią dokupiłam red cloud. Wg mnie to niezwykła trawa
Kocimiętka, z tego co pamiętam, bardzo się rozrasta- Ensata ją znielubiła, a miała dużo