Nie rysowalam dokladnie w skali ale rabata povzewnetrznej geanicy mialaby jakies 25x35 metrow.
Inspiracja mi sie niebotwiera
Frzewa bedabjednorodne,pokroj niezwykle wazny ale na jakies musze sie zdecydowac.mysle ze u Ciebie jedno to byloby dosc
Ameli
Ale z tyłu masz chyba szczepione ... tutaj właśnie widziałabym dorenbosy nawet kilka wielopniowych lub 2szt do jednego dołka ... plus trawy. Zrobiłoby się zwiewnie Wydaje mi się, ze to fajnie mieć w ogrodzie powtarzające się elementy
Myślałam o białych ściankach bo donice przy tarasie i wgłębnik też są białe Tak to wygląda:
Planowałam zrobić te ścianki na prosto bo
1/ byłyby łatwe w wykonaniu
2/ nawiązywałyby do prostoty donic
Twoja sugestia oczywiście trafia do mnie (bo też to rozważałam) tylko teraz nie wiem jak w takiej półokrągłej ściance zrobić ściankę wodną?
Asiu
Ja myślałam, że ta rabata będzie większa jakie ma wymiary?
Mnie podoba się inspiracja magnolii " target="_blank" rel="nofollow">http://www.serengeti.org/download/savanna.jpg A czy to będzie świdośliwa czy inne drzewo to chyba nie jest takie istotne - ważne żeby drzewa były jednorodne i miały piękny pokrój - wybierałabym bardziej kształt. Ja tak zamierzam zrobić ... tylko nie wiem czy u mnie to powinny być dwa drzewa czy jednak wystarczyłoby jedno?