Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:04, 14 wrz 2015

Do góry
malkul napisał(a)

RAJ !
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 19:49, 14 wrz 2015

Do góry
iwka napisał(a)
no właśnie wianuszek śliczny, chciałam sobie zrobić, ale u mnie jakiś deficyt na jarzębinę. Piękne zdjęcia, taki klimatyczne i romantyczne

Dzięki Iwonka za słowa uznania U mnie jarzębiny pod dostatkiem a za rok liczę na grona z własnego drzewka

malkul napisał(a)
wianek klimatyczny a tój mały busz pieknie przyrasta

Gosiu, do Twojego wieńca to mojemu duużo brakuje Ne wiem ale sporą trudność sprawiło mi przymocowywanie jerzębinowych kiści do gałązek. W planie miałam udekorować całą obręcz ale dała za wygraną Pewnie do podkładu ze słomy byłoby łatwiej bo można by po prostu je przyklejać ?
Cieszę się bardzo z Twojej aprobaty

chojna napisał(a)
Mi się tez ten klimat bardzo bardzo podoba !!!
Waldek dobrze radzi , z tym że ja zamiast rozchodników dałabym carexy.

A widzisz, carexy też dobra myśl Dzięki
Ja z tych mało różanych i doświadczenia brak ale te polecam bo dużo koło nich chodzić nie trzeba

inag napisał(a)
Mi też pomysł Waldka się podoba, tylko zastanawiam się czy dałabym rośliny po łuku czy na prosto... Jakoś ta druga opcja do tych ścieżek i układu innych roślin bardziej mi pasuje..

No tu mam podobnie ale łuk też ma swoje plusy bo pozwoliłby na wypełnienie kąta, który powstanie przy łączeniu płotu i ogrodzeniu kojca.
Wiosną będę działać z tworzeniem tej rabaty i nadaniu jej właściwego kształtu bo teraz to tylko murek oporowy z kamieni polnych.
Lawendowy zawrót głowy 19:13, 14 wrz 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Jola, a kto bedzie sadził? Sprytnie na L4 się wybierzesz? W sumie po tej ilosci to wyjscia nie bedziesz miała

Hehh jak malkul napisala pozostanie tylko balkonik heheheh ))
Moja "przyziemna" :) pasja 18:55, 14 wrz 2015

Do góry
malkul napisał(a)
bardzo podoba mi sie to że masz taką szeroką obwódkę z bukszpana.
ta forma- niskie i szerokie- bardzo to fajne.
taka zawykła bukszpanowa otoczka mnei się osobiście nei podoba ale ta twoja tu szeroka niziutka jest swietna.

Z przodu mam taką cienką ramkę i już przy podlewaniu trawy kombinowałam, czy by nie zrobić takich niskich kwadratów pełnych pod drzewami, bo nie lubię płotka ciąć, krzywo mi wychodzi .
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:18, 14 wrz 2015

Do góry
malkul napisał(a)

heee a moje sie rozładowały, mus wybyć gdzieś

ps. wiesz na starość to trzeba częściej ładować - to jak z akumulatorem w samochodzie

Też już planuję kolejne ładowanie Grecja odhaczona, czas na kolejne nieodkryte miejsca

Moja "przyziemna" :) pasja 17:58, 14 wrz 2015

Do góry
bardzo podoba mi sie to że masz taką szeroką obwódkę z bukszpana.
ta forma- niskie i szerokie- bardzo to fajne.
taka zawykła bukszpanowa otoczka mnei się osobiście nei podoba ale ta twoja tu szeroka niziutka jest swietna.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:56, 14 wrz 2015

Do góry
Konieczki napisał(a)
No spoko też bym tak chciała
Gocha ją z pytaniem widzę że masz grill przy tarasie, powiedz tak szczerze czy często korzystanie z altany i paleniska?

z palenisko często a z altany rzadko o wkurza nas że jednej ze ścian nei am w sensie kiedyś tam będzie gril i wędzok ale i tuje muszą tam podrosnąć a tak to nas widać od sąsiada i to nas zniechęca
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 17:55, 14 wrz 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
Tyle mi się chce ...patrzeć ino

a ja dostałam znów skrzydeł. upały odeszły nogi mnei przestały boleć, ino w krzyzu łupie
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 17:54, 14 wrz 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
Podzieliłam liriope i posadzilam mam nadzieję że przeżyje bo potraktowała je ostrym nożem

świetna ta kostka. a lirpoe mnei sie bardzo podobuje
Czy facetowi uda się wyczarować ogród marzeń? 17:44, 14 wrz 2015

Do góry
malkul napisał(a)

tak akurat te dwie budole do siebie pasują,nie myśl że nei zaglądam podgląda sobie jak myszka

Hehehe ok ok, może do ławeczki teraz tez cię przekonam
Tu ma być ogród :) 17:04, 14 wrz 2015

Do góry
malkul napisał(a)
ale tez ma plusy, szybko mega rusza, jest sliczna bardzo

to chyba jakiś bilans trzeba zrobić - zobaczymy czy wady czy zalety przeważą.
Ja i tak myślałam o niej w miejscu, które gotowe będzie na nasadzenia w przyszłym roku, to jeszcze mam trochę czasu na przemyślenia.
Tu ma być ogród :) 17:00, 14 wrz 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Malkul bardzo nie poleca klosownicy wlasnie przez to ze w polowie sezonu brzydnie.

A u Ciebie pieknie jesiennie.mi brak kory nie przeszkadza.Ty masz przynajmniej w workach

To trzeba będzie faktycznie myśleć o czymś co przez cały sezon wygląda dobrze.

Tak, mam korę w workach... jakieś pocieszenie to jest
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:35, 14 wrz 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
cudne zdjęcia. To ze stolikiem początkowe jakieś magiczne, niezwykłe.

tak strasznie mi sie spodobało jak go ujrzałam że ślicznie wyszło
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:34, 14 wrz 2015

Do góry
dziweczynki to z okna sypialni robione
na dachy to ja się nei porywam
"W kolorze blue" 16:33, 14 wrz 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Dzięki za kciuki i doping!!! Nie wiem, czy bym się porwała drugi. Okupione interwencja chirurga, dwa razy, na szczescie kolezanka M, lama wbił sobie kolce od róz tak, że paluch podszedł mu ropa. Ja mam łzy w oczach, czarne nogi które już się nie domywają, połamane paznokcie i podobno czarne czoło.\
Aleeeee, pierwsza rabata na ukończeniu Nie posprzatane, zurawki nie obrane itd, daje pogladowo

coś już widać

ps. takie straty to żadne straty. wszytsko wyzdrowieje, domyje sie i będzie git a rabata zostanei an zawsze

ps2. czy jest szansa na lepszej jakości zdjęcia? uważasz że rabata na to zasługuje?

zapomniałabym: BRAWOO!!!!
Tu ma być ogród :) 15:10, 14 wrz 2015

Do góry
malkul napisał(a)

O jest i Ona
Tu ma być ogród :) 15:05, 14 wrz 2015

Do góry
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:03, 14 wrz 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Pieknie dziekuje.a ja bym sie bala ze opona sie rozedrze od takich wkretow a tu prosze wisi

widze ze jezowek przekwitlych tez nie obcinasz bo ja wlasnie bije sie z myslami na ten temat.pieknie

obcinam
tych jeszcze nie zdążyłam
planowo na dziś wieczoram głowy do ścięcia
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:02, 14 wrz 2015

Do góry
tu widać że nie wszystkie rozplenice zakwitły

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:00, 14 wrz 2015

Do góry
malkul napisał(a)

śliczności
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies