Dzięki Iwonka za słowa uznania U mnie jarzębiny pod dostatkiem a za rok liczę na grona z własnego drzewka
Gosiu, do Twojego wieńca to mojemu duużo brakuje Ne wiem ale sporą trudność sprawiło mi przymocowywanie jerzębinowych kiści do gałązek. W planie miałam udekorować całą obręcz ale dała za wygraną Pewnie do podkładu ze słomy byłoby łatwiej bo można by po prostu je przyklejać ?
Cieszę się bardzo z Twojej aprobaty
A widzisz, carexy też dobra myśl Dzięki
Ja z tych mało różanych i doświadczenia brak ale te polecam bo dużo koło nich chodzić nie trzeba
No tu mam podobnie ale łuk też ma swoje plusy bo pozwoliłby na wypełnienie kąta, który powstanie przy łączeniu płotu i ogrodzeniu kojca.
Wiosną będę działać z tworzeniem tej rabaty i nadaniu jej właściwego kształtu bo teraz to tylko murek oporowy z kamieni polnych.
Z przodu mam taką cienką ramkę i już przy podlewaniu trawy kombinowałam, czy by nie zrobić takich niskich kwadratów pełnych pod drzewami, bo nie lubię płotka ciąć, krzywo mi wychodzi .
bardzo podoba mi sie to że masz taką szeroką obwódkę z bukszpana.
ta forma- niskie i szerokie- bardzo to fajne.
taka zawykła bukszpanowa otoczka mnei się osobiście nei podoba ale ta twoja tu szeroka niziutka jest swietna.
z palenisko często a z altany rzadko o wkurza nas że jednej ze ścian nei am w sensie kiedyś tam będzie gril i wędzok ale i tuje muszą tam podrosnąć a tak to nas widać od sąsiada i to nas zniechęca
to chyba jakiś bilans trzeba zrobić - zobaczymy czy wady czy zalety przeważą.
Ja i tak myślałam o niej w miejscu, które gotowe będzie na nasadzenia w przyszłym roku, to jeszcze mam trochę czasu na przemyślenia.