Posadzenie drzew odmieniło tą działkę, cieszą mnie
A robota po kawałku, po troszeczku i do przodu - może w przyszłym roku już będzie odrobinę czasu żeby posiedzieć na tarasie.
Dzięki
To daj znać jaka ta cena, bo wiosną stożki i kule cisowe są w planach zakupowych.
Przede wszystkim muszę znaleźć miejsce, gdzie dostanę cisy aurea, w szkółkach, które ja odwiedzam, dotąd nie spotkałam. Więc jakby co to trąb
Doskonale pamietam.i widze ze bez pomocy forum doszlas do wniosku co tam widzisz i super. Wlasnie z M ustalilam plan dzialan na przyszly rok-oby weny wystarczylo (Jemu) w przyszlym roku do konca sezonu w tym juz nic nie wydusze z Niego
Wlasnie czekam az sie wszystko pieknie rozrosnie.
Kore sukcesywnie rozsypuje, ostatnio gazet braklo i doszlo do tego, ze kartki ze starymi projektami eMa rozkladam na rabatach
Wracam sobie do tej fotki juz ktorys raz, cudnie wygladaja gorejace korony umbrelek w tej przydymionej scenerii - moze doczekam sie kiedys u siebie takiego widoku
o już jedna jest zupełnie łysa, a reszta przeżedzona
pięknie na froncie i zajawka wrzosowiska bardzo interesująca kiedy więcej pokażesz ?
To wrzosowisko w takim problematycznym miejscu, bo na styku z czescia dzialki, ktora do pokazywania jeszcze sie nie nadaje, ale moze jakies fotki z dalszej perspektywy da sie zrobic