Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród niby nowoczesny ale... 20:01, 10 wrz 2015

Do góry
Jagoda - ano śliczna....nawet jak przyjdzie pora, ze zżółką jej liscie to i tak śliczna

Tusiawka - no ja też gruby ogladałam...ale czy to konglomerat?? jezu nie znam sie i nie wiem...ciemna masa jestem w tym temacie. Będę pytać..

Ensata - blat od zakochania..hmm...nie mam go jeszcze ale znalazlam na stronie http://www.egger.com/PL_pl/decor/?A=decor-pl-PL-ZOOM-F210-ST9-Eurospan+blaty+robocze-&N=4294967265+4294962733+21&Nao=8 Niby się zakochalam a i tak się zastanawiam czy jednak nie lepszy z polyskiem...

Na weekend jadę Do Dźwirzyna kolo Kolobrzegu i mam zamiar przy okazji spotkać się z taką jedną laską....

bdan - jak to mawia Magnolia: jeśli Ci się nie podoba to tnij. Ona za 2 tyg będzie piękna. Ja bym cieła

Malkul....pijesz do tego, że krzywo ta linia wyszla oj,.,,

Tess - a po co żeś na tę miotłe wlazła??? Gdzie lecisz laseczko

Ewa - wzajemnie buziaczki ślę co do gąbki to widzę, że dziewczyny pomogly

Malkul - dawno to pojęcie względne Merci!!

EwaKatowice - Jak Cię mdli od pięknych widoków to rozumiem, że do Swojego pieknego ogrodu nie też nie zaglądasz

Siakowa - dokładnie jak piszesz

Madzen - spoko...weekend zaczynam jutro
ta sesleria którą wczoraj pokazywalam to sesleria skalna caerulea - ona jest z tych niższych.
Szklany blat u mnie w grę też nie wchodzi...dostałam kiedyś deskę szklaną...sluży jako ozdoba...nie cierpię na niej kroić. Wrr,,aż mnie dreszcze przechodzą
Konglomerat...hmmm...

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:40, 10 wrz 2015

Do góry
malkul napisał(a)

kaj mosz te piznezki, dej luknąć

OPONA- sami zrobiliśmy wszystko handmade, syn z chłopaki z sąsiedźtwa jakis czas oblegali po parę codzin oponę, ale nie huśtali sie normalnei tylko kręcili jak świrusy, niejedna dupa spadła z hukiem razem zopona i łańcuchem

aktualnei najlepsza zabawa to "ziemia parzy" na całej konstrykcji jak małpiszonki gonią

a mała wiecznei babki stawia w piachu(z mamunią)

fotki zrobię- jakbym zapomniała to kritzycz

Ok dzieki.krzyczec to ja potrafie.

Pinow nie pokaże u mnie wszystkie ukryte poza tablicami z moimi wiankami jakby ktos chcial kupic to tam pokazuje.

Za wszelkie info buziaki

Powi robie dla Ciebie fotki tych marynistycznych detali o ktorych wspominalam kiedys.
Ogród niby nowoczesny ale... 15:35, 10 wrz 2015

Do góry
Magda70 napisał(a)
i na koniec grabowa z drugiej mańki

Dawno brzydko nie mówiłam

a to takie Zajebiste
Ogród Mirelli 15:08, 10 wrz 2015

Do góry
malkul napisał(a)
piekne te wrzosy

Dziękuję Gosiu.
Dzisiaj będę sadziła
Ogród Małej Mi - sezon 2015 14:19, 10 wrz 2015

Do góry
u mnie nei wylazł nawet jednen ziemowt
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:26, 10 wrz 2015

Do góry
malkul napisał(a)

gapię się ciągle na tego barona

Lubię go bardzo w tym wydaniu

pasuje bardzo do brudnej podłogi przy wejściu. Koty i dzieci ją intensywnie 'patynują' piachem właśnie po to, żeby pasowały ze sobą.
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 12:35, 10 wrz 2015

Do góry
malkul napisał(a)

ładnie to ujęłaś

W ramy
"W kolorze blue" 12:34, 10 wrz 2015

Do góry
malkul napisał(a)
ładny bajzel zapowiada lepsze
a " lepsze " zasługuje na "lepsze" zdjecia

Widzisz nie tylko katarzyna jest jeczybuła
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:28, 10 wrz 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Wiem wiem pisałas ale gdyby chciała Ci się wydusic jeszcze raz na klawiaturze gdzie kupiłaś kłącza jarzmianek tak ładnie proszę

prosze babo: http://www.swiatcebul.pl/
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:27, 10 wrz 2015

Do góry
Magda70 napisał(a)

Gośka to wysokie obok hortensji to cis??
Jak ma docelowo wyglądać???

to cis hicksi
w zamyśle prowadzony miał byc raczje swobodnie pod lekką kontrolą gabarytów
ale chyba musze przemyśleć jak je będe ciąć
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:25, 10 wrz 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Karl forster? I czy trzcinniki przy tarasie to tez Karl? Bo Pytałam ostatnio.

molinia to nei wiem jak bo dostałam kiedyc od Marty

a trzcinniki przy tarasie to KF
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:24, 10 wrz 2015

Do góry
AgaeM napisał(a)
A ja po obejrzeniu zdjec pomyslalam sobie, ze ci te trawy musza pieknie szumiec w ogrodzie.

tak masz rację , daja czadu szumem, ale ja to kocham...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:23, 10 wrz 2015

Do góry
Magda70 napisał(a)

a widziałaś na zdjęciu jak córcia biegła w stronę zabawek?? Pewnie mamusia nakazała posprzątanie

nei znasz się na dzieciach

jakbny miała posprzątać to bym ja ciągła po ziemi za ucho a nie biegłaby jak na skrzydłach
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:22, 10 wrz 2015

Do góry
Filemon24 napisał(a)
green jewel pięknie się prezentują w trawkach a te wysokie różowe jeżówki to jaka odmiana?

myślę że można je traktowac jako bezodmianowe, bo to siewki od małej mi
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:21, 10 wrz 2015

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Gośka jesteś zadowolona z tych podpór do hortek? Oglądałam takie na allegro już miałam kupować ale wole dopytać

z podporami to jeszcze nie wiem czy jestem zadowolona bo przez tę suszę mam ziemię jak skała nie da się nawet młotem ich wbić.
na razie są tylko lekko wstawioan i czekam po zimie jak będzie mocno nawilgła gleba to dopiero zrobie z tym porządek, na chwilę obecna skała mnei nei puszcza
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:20, 10 wrz 2015

Do góry
kasia_w napisał(a)
poddaję się i wypisuję stąd

CUDOWNIE. Nawet zabawki z piaskownicy nie wyłażą

eche, mamunia co wieczór zbiaera po dzieciakach duperela, łącznie ze skarpetkami
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:18, 10 wrz 2015

Do góry
kreska napisał(a)

Gosiu, ja tu u ciebie nieśmiało się spytam , co to za jarzmianka? Mam u siebie Princesse Sturdza, ale tylko 1 szt., a chyba to zestawieni u siebie powtórzę. Dzięki

to JARZMIANKA (Astrantia) pink prade
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:17, 10 wrz 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
czułaś jak sto razy wbijałam w ciebie pineskę przypinając Cię do moich tablic

mam jeszcze jedno pytanie - wiem zabijesz ale jak juz dałaś takie foty to musisz to znieść - czy ta hustawka z opony to handmade czy gotowiec? lubią ją dzieci? i czy o jakieś fotki na łączenie opony z łańcuchem mozna prosić buziaki

kaj mosz te piznezki, dej luknąć

OPONA- sami zrobiliśmy wszystko handmade, syn z chłopaki z sąsiedźtwa jakis czas oblegali po parę codzin oponę, ale nie huśtali sie normalnei tylko kręcili jak świrusy, niejedna dupa spadła z hukiem razem zopona i łańcuchem

aktualnei najlepsza zabawa to "ziemia parzy" na całej konstrykcji jak małpiszonki gonią

a mała wiecznei babki stawia w piachu(z mamunią)

fotki zrobię- jakbym zapomniała to krzycz
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:14, 10 wrz 2015

Do góry
chojna napisał(a)
Gosiu piękny Twój ogród! W czym siedzą buksowe kule na podjeździe?
The beatles?

tak to beatlesy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:14, 10 wrz 2015

Do góry
AngelikaX - identyczne łózko tylko w szarości chciałam zrobic dla córci bardzo mi sie podoba
apropo wiecznego bałaganu- u mnei identycznie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies