O qrza mordeczka, widzę, że to ten sam dom ze str 2 Twojego wątku, nie znaleźli grupy wsparcia??
Za życzenia dziękuję i wesołego świętowania nadal
U Ciebie jeżówka, u mnie fiołki i pędy tulipanów
Piękna , choineczka oby i te święta były dla was Lidka piękne i ciepłe , spędzone w kochającym gronie najbliższych .
Szczególne uściski dla ciebie Lidka uważam cię za najsympatyczniejszą osobę na ogrodowisku do każdego pędzisz z dobrym słowem , radami i sadzoneczkami do mnie na pewno hihi jak miałam chwilę zwątpienia czy zostać na forum to dzięki Tobie zostałam buziaki dla całej rodziny
Zdrowych, rodzinnych Świąt dla Was i pogody w najblizszym sezonie takiej jaką ogrodnicy lubią najbardziej
Pozdrawiam serdecznie, czasu mało i stąd cisza, ale wrócę
Kochani ogrodomaniacy w te święta po prostu zdrowia i spokoju resztą przyjdzie dzięki temu sama i radość i spełnienie i ludzie którymi kochacie się otaczać .
A w ogrodach niech wszystko rośnie i przynosi uśmiech na codzien.
Życzę wszystkim zdrowia, spokoju i nadziei oraż przyjemnego świętowania i odpoczynku od gonitwy dnia codziennego. Czasu na zadumę i refleksję, niech miłość rozgości się w sercach i na duszy niech będzie radośnie!
Poza pracą społeczną na rzecz... trochę ograniczoną czasowo w tym roku, udało mi się przed chwilą skończyć proces tworzenia anioła, nie widać na zdjęciu pozłacanek, a właściwie "pomiedzianek" (używam folii metalicznej, złotej, srebrnej, miedzianej itp) które błyszczą pod światło. To na prezent osób, które poznam w 1 dzień świąt
Haniu Twoje ciasto zrobiłam w wersji bezglutenowej na mące kukurydzianej, jabłek już nie miałam, więc zużyłam resztki brzoskwiń, które mi zostały z sernika z brzoskwiniami, dodałam puszkę pokrojonych ananasów, przyprawę do piernika. Podzieliłam na dwie nieduże foremki. Jedno z cukrem pudrem, drugie z resztką czekoladowej polewy, co mi została z klasycznego, długoterminowego piernika Także nic się nie zmarnowało i nic nie zostało
A ciasto rzeczywiście przednie w smaku serce już wykańczamy Jeśli mam usunąć zdj proszę dać znak.
Aha i polecam przepis Hani w różnych wariantach
W wigilię Wigilii Świąt Bożego Narodzenia chciałabym Wam życzyć zdrowych, spokojnych, cudownych chwil. Spełnienia marzeń, tych małych i tych dużych, a także tych uznanych za nieosiągalne .
Życzę Wam (i sobie ) także, abyśmy w przyszłym sezonie spotykały się nie rzadziej, niż w poprzednim .
I mam oczywiście nadzieję poznać na żywo jeszcze więcej cudownych, ogrodowo zakręconych osób