jak się dogadam że mają to co chcę to w sobotę tylko problemem jest dodzwonić się do nich
Pięknie Doczytałam, że na obrzeża wykorzystałaś aluminiowe profile. Możesz mi powiedzieć czy jakoś przytwierdzałaś je do ziemi, czy trzymają się bez "niczego"? jak z koszeniem trawy? Macham niedzielnie
Ewka, nie pytałam się co dostali bo interesują mnie tylko graby od nich Bywam w tamtych stronach jak potrzebuję drzewa Kiedy wybierasz się na Średzinę?? Może w następną sobotę?? Ja będę jechać po cisy
No wlasnie nie Macham u idę śniadanko robić
Czytałam że na zakrzów dzwoniłaś wiesz co dostali, może trawy? Bywasz w tamtych stronach? Ja w tygodniu dzwoniłam do p....tu, pani miała się zorientować ile ma sztuk, ale w sobotę nie dało się dodzwonić. Jak dobrze pójdzie- będzie wycieczka
A kawkę gorącą to nie?
i jeszcze zdjęcie z bordem (eko ? ) dla polinki bo wpadła na ten sam pomysł - to znaczy wykorzystania profila aluminiowego zamiast plastikowego ekoborda, włożyliśmy go rok temu na próbę, teraz wygląda identycznie.
Polinka, przyjdź, zrobiłam zdjęcie borda-eko co prawda z ubiegłego roku bo dziś nie zdążyłam przy nim oczyścić rabaty a potem było już szaro mocno (zmarzłam jak diabli) ale po roku leżenia w ziemi jest jak nowy
Polinka macham.
E tam siorbie to sie najlepiej herbatkę gorąca
A ja zaglądam z nadzieją na zdjęcia, a tu brak
Czeeeść Łan tulipanów w lesie zachwycający i to słońce między drzewami... Zdecydowanie za mało pokazujesz swój ogród Macham zza miedzy
Zazdraszczam
Juziek, macham z kawką
Idę ryć