stipa ile bym jej nie miała wiecznie mało.....mam takich mniejszych 6 sztuk a potrezb miesjcowki z 30 i jak to pogodzic gdzie przesadzic na juz? Ewka moze Ty bys sie teraz przerzuciłam na robotkowanie gyszynki bedziesz miała dla nas jak znalazł i bezczynnoscia tego nazwac nie mozna
Martus kulaski wygladaja super .....tylko mi wytłumacz ze niby po co w trawie i po co ten klopot z koszeniem? Chyba ze nie znam sie na mykach ....
333 Magicznie
Dwudziestoletnie świerki mówisz ???? to jeszcze 18 lat i już Dom też przemalowany ????
Aż normalnie oczka mi się chce w ogrodzie jak patrzę na te fotki...
Ola aż się zalogowałam na moment żeby skomentować Twoje zdjęcia,bo niestety robota goni napiszę same banały: masz pięknie i widzę że zmieniasz dalej, podziwiam Twój zapał, gust, pomysły i ciężką pracę mój zapał gdzieś prysł może wreszcie Twoje zdjęcia zmuszą mnie do działania...
Ojesuniu gdzie ja mam patrzec .....oka mi trzeciego brakuje
Ja aż się boję z buciorami wchodzić do takiego ogrodu, zostawię je przed bramą mogę bosą stopą połazić u Ciebie?
Pięknie ...woda w ogrodzie daje klimat
hahaha a ja nadal zazdroszczę Oluś ślicznie
Oluś większość z nas ma tylko weekendy, a przez 10 lat tyle nie zrobi, co Wy przez dwa sezony. Nie będe oryginalna - jest idealnie.
WOW! Superrr! Marzy mnie się taki warzywnik
Wypasione wszystko ....... Lawendowe ciecia u każdego inna szkoła
Lawendzie glina nie przeszkadza.. przeszkadza jej woda.. na skalniku w glinie rośnie jak głupia Dobrze, że wzorem Irenki przyciachałam nisko Jest szansa, że ze skalniaka nie położy się na ziemi po deszczu I taka szczotka jest fajniejsza niż długaśne badyle.
Plan 6 letni swietne musze zrobic u mnie bilans ....albo lepiej nie
Zaskoczyłas mnie tym brakiem bojazni
No pacz
polinka uwolnic Cię od tego strachu? ja mała ale duzych roślinek się nie boje