Ice Dancy masz na słonecznym miejscu, wilgotne podłoże? A w tamtym roku dałaś im choć trochę nawozu?
Aga Wieloszka ma podobny problem z ID i przyczyną chyba jest brak nawozu.
Nie śmieję się, że u Ciebie pada ale przecież Ty już wróżką jesteś na swojej wsi Do jutra może dojdzie do Ciebie to ciepełko z zachodu Najpierw dotrze na Śląsk a póżniej Mazury
I ja odmachuję Iwonko uważaj abyś tylko się nie przeziębiła. Ja wiem, że dostałaś tyle tego dobra, że szkoda aby się zmarnowało. Chociaż ciepło byłaś ubrana??
Gosiu w tych naszych małych ogródkach to rewolucję mogłybysmy przeprowadać co rok Tylko człowiek nie nacieszy się roślinami bo zaraz będą wykopywane, dzielone itd.
Jagoo, kostki fajnie będą wyglądać ale chyba najwcześniej dopiero za rok. Do środka posadziłam 4 kule i muszę poczekać aż się rozrosną i zarosną całą kostkę
U mnie jakieś sznurki, patyki robią za zaporę przeciw psową ale wygląda to koszmarnie. Nie mam problemu z psiakiem jak jestem w ogrodzie, bestia z niego wychodzi jak jest sam...a mnie nerwica bierze jak co sezon muszę wymieniać kilka thujek czy kulki...
Dobry pomysł miałaś z tymi donicami, tam już nie wejdzie Trzeba cały ogród zrobić na podwyższeniu