No dobra, wszędzie wiosna- pokażę więc co tam na warszawskich działeczkach A przynajmniej mojej
Kwitną zawilce, których nasadziłam jesienią masę. Winna temu Anda, u której w ogrodzie je zobaczyłam i ich zapragnęłam
Te drzwi jak tron wyglądają fajny koloreka bluszcz to chyba będziesz korygować bo nie może wszystkiego zarosnąć
Super z tym wiankiem i wiklinami. Lusterka to hit nieustający
Krzysia pochwal że tak ładnie tworzy ogrodowe detale mniejsze i większe
Ten żywopłot cisowy to mnie zaskoczył..wcale na to nie wpadłam..tylko się zastanawiam czy tam za dużo tych żywopłotów nie będzie.. No bo jeden przed basenem, drugi po lewej stronie altany A trzeci by był przed altaną ale chude, sztywne i na bank przysłoni trza to przemyśleć
Żywopłoty cisowe na żółto...
Muszę się z Wami podzielić naszymi planami od jutra ruszamy z pracami
Zniknie suszak na pranie ze środka ogrodu... hurra
Na miejscu składzika za tujami będzie wiata na samochody ..i będziemy przerabiać wędzarnie ,która jest przy warzywniaku
Cieszę się niezmiernie ,szersze kadry będę mogła pokazywać dziś tak nieśmiało ,pokaże to burdello
Jak to tez zona bacy?! Utluke dziada, ze ma druga babe
Owiec jeszcze nie mamy
Ale jak mi z ogrodem nie wyjdzie, to jest taka perspektywa
Melduje, zem sfustrowana.
Staralam sie przekopac sama rabaty, zeby ruszyc z jakas robata, ale kolejne widly polegly. Ogrodnik z glebgryzarka wpadnie niewiadomo kiedy pewnie zeby przekopac jednoczesnie skarpe i rabaty za jednym zamachem. A chemia na skarpie nadal sie z zielenina przegryza, wiec trzeba czekac
w miedzyczasie wymyslilam sobie rabate pod oknami wzdluz budynku. Ona ma 1,3x7,3. Beda berberysy, red baron, milorzab i zamowilam tawuly- po cztery Golden i Litlle Princess. Czyli zolte i zielone; bede je formowac w kulki. Miedzy nimi najprawdopodobniej zurawki.
Pstryknelam jeszcze raz zdjecia rabaty przy narzedziowym. Ustawilam, tak jak sugerowalas- jedna kulka blizej klona (za limelight robi magnolia i berberys )
Pod sciana narzedziowego jest powojnik. On tam zostaje, ale doniczka bedzie podluzna, betonowa. Powojnik ma zaslonic bok domku
Jesli sa jeszcze jakies sugestie, propozycje zmian i inny punkt widzienia, to dawajcie; beda mile widziane