Hahahaha wiedziałam
Kaska noooo O kozuchu zapomnij ))))) czekam z utesknieniem ))) pieke wlasnie ciekawe co z tego wyjdzie , em kanciki robi a mlody odkurza juz dzis gotowi jestesmy ))
Prawda jest trudna... Beton zjadłas
Jak Ci na którejś kepie nie zależy to możesz spróbować Bo sam jestem ciekawy Ola Leon ma ID w donicach, ale też chyba pierwszy rok...
No genialne! Zawsze mam problem z tymi donicami....a tak byłoby z głowy A zimę przeżyją w donicach??? Ja sobie nawet myślałam żeby lawendę z murowanej donicy wywalić i posadzić tam ID... ale ja lubię lawendę....tylko wkurza mnie całą wiosnę
Epicki burdel
Jak Ci się Id nie podobają to spróbuj z nimi w donicach Ja w przyszłym roku będę mieć w nich chyba tylko trawy... Rozliczysz mnie z tego pewnie w maju jak wiosenne kfiotki będę wywalac
Ooooo to Sebek Ci podrzuci z chęcią...czy tam sama sobie skubniesz od niego Mi się nie chce po pocztach latać
Rany...jaki burdel...tak sprzatacie, że nic nie widać. Śniadanko poproszę...głodnam jak wilk
Jeśli dobrze rozkminiam Twój awatarek to trójki mi do Ciebie brakuje To tez jest myśl
Gospodyni
Wypraszam sobie! Mam wszystkie swoje zęby! Jeszcze
Proszę Cię, kto by o cisach na forum ogrodniczym gadał... Lecę
No Ty! Na szczęście szczękę miałaś w szklance obok....
Wchodze do Edytki a tam wiecie co? O cisach gadaja
A kto zaczął?????!!!?????