i nie wykorzystałaś tego? tosz to GRZECH!!!! Pamiętaj jak facet mówi że by pasowało tzn że kupiony towar, wystarczy przytaknąć i udać zaskoczona że taki miał fantastyczny pomysł
Madżenko widzę że jednak poszalałaś z sekatorkiem cięcie mistrzowskie
pozdrawiam
Strasznie mnie ręce swędziły Jakie to było błogie uczucie to cięcie
Aż mnie dzisiaj nosiło jak widziałam poczochrane bukszpany w ogrodzie. Mialam niesamowitą ochotę pokulkować !!!
łał jakie ładniutkie donice i latarenki, z pustymi łapkami bym nie wyszła
Hi hi dlatego kupiłam chociaż taką na stół. A wiecie co mi się najbardziej spodobało? To, że mój M. jak zobaczył te szare duże donice to powiedział, że one by do nas pasowały. I sam do nich podszedł
zakładam nowy wątek, żeby nie zaśmiecać wątku z harmonogramem sotkań na 2013. Spotkanie lada moment więc wpisujcie wszystkie informacje tutaj. Łatwiej będzie ogarnąć.
Podsumujmy co zostało ustalone... gdzie się wszyscy spotykami i o której, bo jak widać sporo osób chyba będzie
OMG Marzenko jak u Ciebie cudnie!!!
Tyle kwiatów - a kompozycja ze storczyków i patyków - MISZCZOSTWO!
No i oczywiście Ty przycinasz, ucinasz, formujesz i sadzisz, bo przecież w tygodniu nie masz co robić i jesteś wypoczęta...)
Chciałabym tutej zamieścić mój mały apel:
Dziewczynki - niechaj mnie ktoś przygarnie na pokład
i zabierze w sobotę na Gardenię - please!!!
Mój Mały ma zapalenie płuc i razem z tym moim biedakiem odsiaduję trzytygodniowy wyrok-
czytaj: ZOD - zakaz opuszczania domu!
Wczoraj na kontroli okazało się, że antybiotyk i dr Kozierowska uratowali nas przed szpitalem!
Tak bym chciała wyrwać się w końcu z domu...
Może ktoś ma jeszcze miejsce w aucie dla mnie...???
Gabi rozumiem Cię doskonale ja będę miala wolne siedzonko, ale ja z innej strony jadę
Irenko to dopadły Cię uroki budowy... współczuję.... ale to niestety typowe... Na kilkanaście firm, które wykonywały różne rzeczy w moim domu tylko dwie moge z czystym sumieniem polecić..
Wysłałam CI wiadomosć
U nas typowe, chociaż i gdzie indziej ich nie brak, tylko jak to się ma do bezrobocia!
Znalazłam następne, umawiam się po kolei i coś znajdę solidnego; przemyślałam cały plan działania, strategia jest
przeczytałam i odpisałam
hmmmm ja mam wrażenie że nie można nazwać tego bezrobociem, a lenistwem... w Egipcie mówią 'jak bóg da' a u nas że bezrobocie zawsze trzeba swoje lenistwo czmś usprawiedliwić
A ja uważam że to nie lenistwo tylko brak umiejętnosci. Polikwidowali szkoły zawodowe i ludzie zeby sie czegoś nauczyc idą surowi do pracy i szkola sie za Wasze pieniądze.Szkoły zawodowe są bardzo potrzebne ale ktoś uznał inaczej.
Irenko to dopadły Cię uroki budowy... współczuję.... ale to niestety typowe... Na kilkanaście firm, które wykonywały różne rzeczy w moim domu tylko dwie moge z czystym sumieniem polecić..
Wysłałam CI wiadomosć
U nas typowe, chociaż i gdzie indziej ich nie brak, tylko jak to się ma do bezrobocia!
Znalazłam następne, umawiam się po kolei i coś znajdę solidnego; przemyślałam cały plan działania, strategia jest
przeczytałam i odpisałam
hmmmm ja mam wrażenie że nie można nazwać tego bezrobociem, a lenistwem... w Egipcie mówią 'jak bóg da' a u nas że bezrobocie zawsze trzeba swoje lenistwo czmś usprawiedliwić