Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:34, 16 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

A dlaczego? nie bojam siem ciebie
Maaaadżena... chcesz żebym dzieci pobudziła
Ogród w lesie - moje miejsce na ziemi 22:33, 16 lut 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
i nie wykorzystałaś tego? tosz to GRZECH!!!! Pamiętaj jak facet mówi że by pasowało tzn że kupiony towar, wystarczy przytaknąć i udać zaskoczona że taki miał fantastyczny pomysł

Oj tak trzeba było brać
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:32, 16 lut 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

Ty się tak nie ciesz

A dlaczego? nie bojam siem ciebie
Ogród na Leśnej Polanie 22:28, 16 lut 2013

Do góry
heeeej , jak tam czujesz wiosnę?
Ogród w lesie - moje miejsce na ziemi 22:06, 16 lut 2013

Do góry
kraania napisał(a)

Hi hi dlatego kupiłam chociaż taką na stół. A wiecie co mi się najbardziej spodobało? To, że mój M. jak zobaczył te szare duże donice to powiedział, że one by do nas pasowały. I sam do nich podszedł
i nie wykorzystałaś tego? tosz to GRZECH!!!! Pamiętaj jak facet mówi że by pasowało tzn że kupiony towar, wystarczy przytaknąć i udać zaskoczona że taki miał fantastyczny pomysł
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:01, 16 lut 2013

Do góry

[

Ginger napisał(a)
Mi się podobają oba gatunki donic , a gdyby miały jeszcze metki to wygrałyby te z alle... , Madżenka a bambusy to chyba już niedługo będą miały ciasno , a ten bukszpan na nóżce to taki kupiony czy może hodowany od małego ?

Bukszpan duży na nóżce - kupiony, poprzedni hodowany przeze mnie zachorował i siedzi zadołowany w ogródku w oczekiwaniu na opryski wiosennne przeciwko grzybowi... Był kiedyś taki malutki jak to maleństwo po prawej stronie.... Duży bukszpan na nóżce mocno zaniedbany został przeze mnie kupiony latem w ogrodnictwie, mocno poczochrany. Był już dwa razy cięty i wreszcie zaczyna wyglądać jak kula

Urszulla napisał(a)

O tych donicach mówisz Madżenko Dla bambusów są idealne, ale i tak te z kulkami mi się bardziej podobają - to chyba Elho?

Tak te z kulkami to elho

Zeta napisał(a)
Piękne kuleczki chyba Cię zaproszę na cięcie do mnie na wiosnę
Pozdrawiam póki net działa

Zeta widziałam Twoje kule przed drzwiami - mistrzostwo!!! Mistrzyni kulkowania!
Pojade do obi szukać takich szarych donic jak Twoje, idealnie by mi pasowaly do elewacji. Moje szare deromy DDH za ciemne. ecolite jednak jeszcze ciemniejsze.... W necie nic nie ma!!!

ana_art napisał(a)

Gabi rozumiem Cię doskonale ja będę miala wolne siedzonko, ale ja z innej strony jadę

Ania wracacie autostradą w kierunku Warszawy?

kraania napisał(a)
Marzenko, ale wiosna u Ciebie za oknem! U mnie jeszcze cały ogród jest biały. Bukszpaniki i laury miodzio.

Kraania wiosna jeszcze nie do końca.. Jeszcze tydzień wg Irenki faktycznie śnieg znów znika w zastraszającym tempie, hortensje wypuszczają zielone listki, tulipany wyłażą... Tylko pogoda tak brzydka, ze aż się nie chce zdjęć robić

ana_art napisał(a)
ooo tak widoki za oknem Madżenki dają nadzieję

ANia u Ciebie + 2 tygodnie

quote=Bogdzia napisał(a)]Jestem na bieżąco. Pozdrawiam.

Podziwiam

monitka napisał(a)
Madżenko widzę że jednak poszalałaś z sekatorkiem cięcie mistrzowskie
pozdrawiam

Strasznie mnie ręce swędziły Jakie to było błogie uczucie to cięcie
Aż mnie dzisiaj nosiło jak widziałam poczochrane bukszpany w ogrodzie. Mialam niesamowitą ochotę pokulkować !!!

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:56, 16 lut 2013

Do góry
ooo tak widoki za oknem Madżenki dają nadzieję
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:50, 16 lut 2013

Do góry
dla Ciebie
Ogród w lesie - moje miejsce na ziemi 21:41, 16 lut 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
łał jakie ładniutkie donice i latarenki, z pustymi łapkami bym nie wyszła

Hi hi dlatego kupiłam chociaż taką na stół. A wiecie co mi się najbardziej spodobało? To, że mój M. jak zobaczył te szare duże donice to powiedział, że one by do nas pasowały. I sam do nich podszedł
Ogród w lesie - moje miejsce na ziemi 21:38, 16 lut 2013

Do góry
łał jakie ładniutkie donice i latarenki, z pustymi łapkami bym nie wyszła
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:34, 16 lut 2013

Do góry
Krys napisał(a)
Ania gratulacje z 500 i cieszę się ,że się poznamy na Gardenii

Dziękuję, będzie mi baaaardzo miło
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:34, 16 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Huuuuura !!!

Ty się tak nie ciesz
Spotkanie Gardenia 2013 21:26, 16 lut 2013

Do góry
zakładam nowy wątek, żeby nie zaśmiecać wątku z harmonogramem sotkań na 2013. Spotkanie lada moment więc wpisujcie wszystkie informacje tutaj. Łatwiej będzie ogarnąć.
Podsumujmy co zostało ustalone... gdzie się wszyscy spotykami i o której, bo jak widać sporo osób chyba będzie
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:02, 16 lut 2013

Do góry
Gabisia napisał(a)
OMG Marzenko jak u Ciebie cudnie!!!
Tyle kwiatów - a kompozycja ze storczyków i patyków - MISZCZOSTWO!
No i oczywiście Ty przycinasz, ucinasz, formujesz i sadzisz, bo przecież w tygodniu nie masz co robić i jesteś wypoczęta...)

Chciałabym tutej zamieścić mój mały apel:
Dziewczynki - niechaj mnie ktoś przygarnie na pokład
i zabierze w sobotę na Gardenię - please!!!
Mój Mały ma zapalenie płuc i razem z tym moim biedakiem odsiaduję trzytygodniowy wyrok-
czytaj: ZOD - zakaz opuszczania domu!
Wczoraj na kontroli okazało się, że antybiotyk i dr Kozierowska uratowali nas przed szpitalem!
Tak bym chciała wyrwać się w końcu z domu...
Może ktoś ma jeszcze miejsce w aucie dla mnie...???

Gabi rozumiem Cię doskonale ja będę miala wolne siedzonko, ale ja z innej strony jadę
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:38, 16 lut 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

Irenko to dopadły Cię uroki budowy... współczuję.... ale to niestety typowe... Na kilkanaście firm, które wykonywały różne rzeczy w moim domu tylko dwie moge z czystym sumieniem polecić..

Wysłałam CI wiadomosć

U nas typowe, chociaż i gdzie indziej ich nie brak, tylko jak to się ma do bezrobocia!
Znalazłam następne, umawiam się po kolei i coś znajdę solidnego; przemyślałam cały plan działania, strategia jest
przeczytałam i odpisałam
hmmmm ja mam wrażenie że nie można nazwać tego bezrobociem, a lenistwem... w Egipcie mówią 'jak bóg da' a u nas że bezrobocie zawsze trzeba swoje lenistwo czmś usprawiedliwić

A ja uważam że to nie lenistwo tylko brak umiejętnosci. Polikwidowali szkoły zawodowe i ludzie zeby sie czegoś nauczyc idą surowi do pracy i szkola sie za Wasze pieniądze.Szkoły zawodowe są bardzo potrzebne ale ktoś uznał inaczej.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:32, 16 lut 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

Irenko to dopadły Cię uroki budowy... współczuję.... ale to niestety typowe... Na kilkanaście firm, które wykonywały różne rzeczy w moim domu tylko dwie moge z czystym sumieniem polecić..

Wysłałam CI wiadomosć

U nas typowe, chociaż i gdzie indziej ich nie brak, tylko jak to się ma do bezrobocia!
Znalazłam następne, umawiam się po kolei i coś znajdę solidnego; przemyślałam cały plan działania, strategia jest
przeczytałam i odpisałam
hmmmm ja mam wrażenie że nie można nazwać tego bezrobociem, a lenistwem... w Egipcie mówią 'jak bóg da' a u nas że bezrobocie zawsze trzeba swoje lenistwo czmś usprawiedliwić
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:48, 16 lut 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
dzisiaj w tv jakiś 'prorok' pogodowy zapowiedział, że na przełomie lutego i marca będzie jeszcze mroźnie

hm marnie.... ale lepiej teraz mróz niż w maju...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:19, 16 lut 2013

Do góry
dzisiaj w tv jakiś 'prorok' pogodowy zapowiedział, że na przełomie lutego i marca będzie jeszcze mroźnie
Lecę w kulki... 08:46, 16 lut 2013

Do góry
o jakiej kocicy-tygrysicy mówicie? bom chyba coś przegapiła...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:55, 15 lut 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
mój M powiedział że pojedziemy na Gardenię! ale się cieszę na spotkanie z Wami. Większość zobaczę poraz pierwszy

Huuuuura !!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies