[
Ginger napisał(a) Mi się podobają oba gatunki donic , a gdyby miały jeszcze metki to wygrałyby te z alle... , Madżenka a bambusy to chyba już niedługo będą miały ciasno , a ten bukszpan na nóżce to taki kupiony czy może hodowany od małego ?
Bukszpan duży na nóżce - kupiony, poprzedni hodowany przeze mnie zachorował i siedzi zadołowany w ogródku w oczekiwaniu na opryski wiosennne przeciwko grzybowi... Był kiedyś taki malutki jak to maleństwo po prawej stronie.... Duży bukszpan na nóżce mocno zaniedbany został przeze mnie kupiony latem w ogrodnictwie, mocno poczochrany. Był już dwa razy cięty i wreszcie zaczyna wyglądać jak kula
Urszulla napisał(a)
O tych donicach mówisz Madżenko Dla bambusów są idealne, ale i tak te z kulkami mi się bardziej podobają - to chyba Elho?
Tak te z kulkami to elho
Zeta napisał(a) Piękne kuleczki chyba Cię zaproszę na cięcie do mnie na wiosnę
Pozdrawiam póki net działa
Zeta widziałam Twoje kule przed drzwiami - mistrzostwo!!! Mistrzyni kulkowania!
Pojade do obi szukać takich szarych donic jak Twoje, idealnie by mi pasowaly do elewacji. Moje szare deromy DDH za ciemne. ecolite jednak jeszcze ciemniejsze.... W necie nic nie ma!!!
ana_art napisał(a)
Gabi rozumiem Cię doskonale ja będę miala wolne siedzonko, ale ja z innej strony jadę
Ania wracacie autostradą w kierunku Warszawy?
kraania napisał(a) Marzenko, ale wiosna u Ciebie za oknem! U mnie jeszcze cały ogród jest biały. Bukszpaniki i laury miodzio.
Kraania wiosna jeszcze nie do końca.. Jeszcze tydzień wg Irenki faktycznie śnieg znów znika w zastraszającym tempie, hortensje wypuszczają zielone listki, tulipany wyłażą... Tylko pogoda tak brzydka, ze aż się nie chce zdjęć robić
ana_art napisał(a) ooo tak widoki za oknem Madżenki dają nadzieję
ANia u Ciebie + 2 tygodnie
quote=Bogdzia napisał(a)]Jestem na bieżąco. Pozdrawiam.
Podziwiam
monitka napisał(a) Madżenko widzę że jednak poszalałaś z sekatorkiem cięcie mistrzowskie
pozdrawiam
Strasznie mnie ręce swędziły
Jakie to było błogie uczucie to cięcie
Aż mnie dzisiaj nosiło jak widziałam poczochrane bukszpany w ogrodzie. Mialam niesamowitą ochotę pokulkować !!!