Ewuś,wolny tydzień mam ale od świtu już na nogach więc można od rana budzić Oj jak u mnie sąsiedzi się patrzyli ale nie tylko z powodu uruchomionej kosiarki ale o tym za chwilę
Nie ma szans na odwołanie imprezy. A gdyby nawet pierwsza w kolejności była odwołana, to jeszcze 2 spotkania są w kolejce . 11 kwietnia obrodził u mnie w wydarzenia
Piękne słońce dziś u mnie Plan na dzisiaj to pierwsze w sezonie koszenie trawy!! Od razu czyściej będzie I może buksy przytnę? Muszę sprawdzić prognozy czy przypadkiem deszcz nie zapowiadają...
Mirelko nie mam pojęcia i nawet nie kojarzę takiego faktu Wieczorem jak będę miała chwilę czasu to spróbuję poszukać w tych miesiącach, w których zastanawiałam się nad wyborem drzewa ale nic nie obiecuję...
Fajne zakupy, trzymam kciuka za buczka. Ja w tamtym roku dostałam dokładnie takiego samego na dzień kobiet i cały sezon walczyłam ze zdobniczką...Żonkile pięknie świecą w ogrodzie
Justyś, Ewka, dobrze że kaloszki i rękawiczki ogrodowe pasują w każdym wieku U mnie maxi krótka mini wyleciała z szafy i styl mocno rockowy zamieniłam na bardziej formalny
Wczoraj oddychnęłam, dzisiaj już mnie zaczyna denerwować to świętowanie...nie lubię nic nie robić! Do tego pogoda iście kwietniowa- słońce, śnieg, grad!