Może szkodniki na roślinach jakieś tam są, ale zupełnie nie zwraca się na nie uwagi przy powstającym u Kasi ogrodzie Piękny dom, który niedługo zostanie podkreślony jeszcze piękniejszym ogrodem - osobliwym jak na to forum Kasia wciela w życie nieszablonowe rozwiązania, które już dają świetny efekt
Miło było zobaczyć Kasiu Twoje miejsce na ziemi Do kiedyś
I ja dziękuję Wam dziękuję za świetnie spędzony dzień, pogoda była slabsza niż w zeszłym roku, ale kto by się tam nią przejmował jak tyyyle do obgadania Dziękuję zwłaszcza Kasi i Edycie, że zniosły dzielnie moje towarzystwo
Dajcie Kobiety chwilkę. już dotarlismy i my i zaraz będą fotki.
Ale najpierw muszę powiedzieć, że ogromnie się cieszę, że Was mogłam spotkać na zywo i spoędzić miło dzień. Dla mnie był to "pierwszy" raz z Ogrodowiskiem na zywo. Marzenę spotkałam juz na parkingy, Sebek oczywiście łatwy był do odnalezienia w tłumie, a Siakowa zadbała o detale by jej nikt nie przeoczył Było przesympatycznie, ogrodowo, zakupowo, czego chcieć więcej Sami zobaczcie
Dajcie Kobiety chwilkę. już dotarlismy i my i zaraz będą fotki.
Ale najpierw muszę powiedzieć, że ogromnie się cieszę, że Was mogłam spotkać na zywo i spoędzić miło dzień. Dla mnie był to "pierwszy" raz z Ogrodowiskiem na zywo. Marzenę spotkałam juz na parkingy, Sebek oczywiście łatwy był do odnalezienia w tłumie, a Siakowa zadbała o detale by jej nikt nie przeoczył Było przesympatycznie, ogrodowo, zakupowo, czego chcieć więcej Sami zobaczcie
Wy tu się śmiejecie, a ja pytam gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie? Żeby moje skromne i delikatne trawki krzokami nazywać...
Swoją drogą ciekawe ile osób w mojej wsi myśli identycznie... Że dom jest opuszczony i busz go pochłonął....
Macham i do zobaczenia jutro z niektórymi z Was w Wojsławicach Będę miał czas na paplanie, bo teraz sobie uświadomiłem, że aparat został w domu... Także nie uchwycę nowych fryzur i hybrydowych paznokci robionych z okazji jutrzejszego dnia