Ja to mam nieodpartą ochotę na taki kurs się wybrać ... tylko ciągle się powstrzymuję ... już nie jestem taka odważna jak kiedyś ... człowiek na dzieciach się skupił i ani trochę nie myśli o swoim rozwoju Chyba czas najwyższy to zmienić Nie wiem tylko jak znaleźć dobry kurs fotograficzny?
No to suuuper
Jeśli eMuś to taka "złota rączka" to na pewno sobie poradzi z połączeniem płyt a ostateczne wykończenie to już znana wszystkim metoda: styropian, siatka, klej, polerowanie, gruntowanie i malowanie odpowiednią farbą
Gdybyś miała jakieś pytania to służę pomocą
Szerokość donicy - wydaje mi się, że 77cm ... jak wrócę do domu to sprawdzę i napiszę u Ciebie
Pozdrawiam cieplutko
Kochana, ja seslerię dostałam od dobrej duszyczki z forum
Dzieliłam troszkę jesienią i wiosną znów planuję.
Więc mogę się później podzielic ale musisz mi się przypomnieć. Ona bardzo szybko rośnie.
Tak, dasz Zoom na 80mm, na kolana i celujesz pod swiatlo, gdy slonce nisko. Mierzysz swiatlo pomiarem punktowym w najjasniejszym miejscu, ustawiasz centralny punkt autofocusa i strzelasz Jesli nie wiesz, czy masz pomiar punktowy swiatla, to zobacz w instrukcji
U Magdy70? Ale czy to na pewno ta sesleria? No jeśli by tak było, że 40 cm, to idealnie - ja tak tu analizuję, bo na żywo tej trawki nie widziałam, co źródło to podana inna wysokość, Ola napisała, że u Magnolii osiąga 60 cm no i dlatego zaczęłam się wahać.
Najlepiej by było pogadać z kimś kto tą seslerię ma, nie wiem czy przypadkiem Butterfly nie ma?
Ogólnie ID jest ładna ale na przedpłocie zrozumiałam, że chcesz coś wyższego? A do bagatelle myślisz, że sesleria nie będzie pasowała? ... u Magdy sesleria dorasta z kwiatostanami do 40cm ... bagatelle osiąga chyba podobną wysokość ... czyli myślę, ,że mariage byłby udany
Ewuniu dziękuję ale ja jednak niekumata jestem a tu widzę same artystyczne zdjęcia Mam Nikona d5100 obiektyw 18-105 ... dałabym radę zrobić nim takie zdjęcie?
no właśnie problem z tym, że wczoraj dwa tematy zaczęłyśmy obgadywać i teraz nie wiem, na które miejsce to ID zaproponowaliście.
Mi się też ID bardzo podoba, ale na przedpłocie jej nie wezmę, tam chcę mieć trawiasto, ale nie zarośniętą jednym gatunkiem trawy całą powierzchnię, tylko żwirek, trawki i pomiędzy nimi dużo wolnej przestrzeni - tak właśnie jak na tym zdjęciu z inspiracji.
A do Bagatelle, też jakoś ID nie do końca mi pasuje