sylwia_slomc...
22:34, 06 paź 2020
Jak minimalnie to mój ogród też nie pasi, ale tak mi do głowy przyszły kosodrzewiny, tawuły little princes na przykład, jałowce płożące, trzmieliny, a , że ja lubię urozmaicić to bym dodała rogownicę kutnerową i dąbrówkę. Te kamienie tak będą dzielić tę skarpę na kwatery? Bo jak tak to można zrobić jednolite kwatery w każdej po jednej, maks dwie grupy roślin pomieszać, ale w każdej kwaterze inne, i co jakiś czas powtórzyć. Tak by się każda grupa roślin powtórzyła na skarpie ze trzy razy. Byłoby nowocześnie, ale ciekawie, coś by się działo mimo nie wielu gatunków
Ale swoją drogą taki minimalizm minimalistyczny i styl nowoczesny do krajobrazu i bryły domu mi nie bardzo się widzą
Ja bym do krajobrazu dopasowała ogród, piękne masz widoki po co wklejać coś co będzie wyglądało w tym otoczeniu nie na miejscu. Może się zrobić zgrzyt. Ale ....to nie mój ogród, nie mnie ma się podobać
Trzymam kciuki za powodzenie, jakby co to wołaj

Ale swoją drogą taki minimalizm minimalistyczny i styl nowoczesny do krajobrazu i bryły domu mi nie bardzo się widzą