Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Domowe » CALATHEA

CALATHEA

widex2 20:45, 06 lis 2022

Dzień dobry,

w lipcu zakupiłam w Obi Calathaę do sypialni, która mieści się od strony zachodniej. Na początku ładnie rosła, a teraz od pewnego czasu są z nią problemy. Zaczęła tracić kolor, liście stały się matowe oraz pojawiły się na nich brązowe plamki. Na początku sądziłam, że ma za mało wody lub światła, ale okazało się, że problem leży gdzie indziej. Może ma jakieś pasożyty, lecz ich nie widzę

Czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc w ratowaniu roślinki? Będę za to bardzo wdzięczna.
eliza 10:40, 29 kwi 2026

Praca dodatkowa online - Panel Badanie Opinii

Zachęcam do wejścia na Panel Badanie Opinii (badanie-opinii.pl), gdzie w łatwy sposób można wymieniać punkty na gotówkę.

Wystarczy zarejestrować się w panelu, uzupełnić profil użytkownika, a następnie brać udział w badaniach. Za każdą wypełnioną ankietę otrzymuje się punkty, a te można wymienić na pieniądze.

Każdy kto ukończył 18 rok życia, może brać udział w badaniach i zarabiać. Wystarczy dostęp do Internetu.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies