Puk, puk....Krysiu....gdzie jesteś? Nadal grabisz????
Rany, kobito ty się wykończysz! Daj znać to może przyjedziemy z dziewczynami...wszystkie wezmą ze sobą grabki i myk myk ogarniemy cały trawniczek.
Puk, puk....Krysiu....gdzie jesteś? Nadal grabisz????
Rany, kobito ty się wykończysz! Daj znać to może przyjedziemy z dziewczynami...wszystkie wezmą ze sobą grabki i myk myk ogarniemy cały trawniczek.
Obejrzałam straszne rewolucje u ciebie
Dobrze ze jest miejsce zeby wjechał sprzęt bo inaczej to cięzko byloby sobie z tym poradzic...
Na wiosne, jak sie zazieleni bedzie pieknie
Trafiłam w samą porę, Nie mam rozprowadzenia deszczówki, nie robiłam bo mieli w ciągu trzech lat budować kanalizację a wtedy deszczówka byłaby podciągnięta do obecnego szamba, Minęło 4 lata i nic i właśnie zastanawiam się czy nie zrobić rozprowadzenia, ale jak widzę taki Sajgon to tochę mnie wyhamowuje. Ale z drugiej strony bogata w doświadczenia stworzysz nowe otoczenie domu, będzie z pewnością pięknie. Drzewo genealogiczne - "ginekologiczne" widziałam, a kiedy bedzie korzeń genealogiczny? a może przegapiłam bo poprawdzie to poskakałam po stronkach
Zapomniałam dodać, że dziewczyny super
Krater ma juz odwodnienie jest wyrownany,berberysy chyba za blisko posadzone,ale to juz wiosna nadal nikogo do pomocy nie ma,momo pytania wielu zamiataczy ulicznych,brak bezrobocia
Cisow bedzie wiecej tylko juz za pozno na przesadzanie,a berberysy za gesto posadzone wiosna przesune,po swiecie kupie drzewko i posadze,tulipany w kraterze juz sa i czekam na wiosne