Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

bozga 22:12, 26 paź 2015

Ale zmiany, kawal dobrej roboty, będzie pięknie
Nikita 11:06, 29 paź 2015

Puk, puk....Krysiu....gdzie jesteś? Nadal grabisz????
Rany, kobito ty się wykończysz! Daj znać to może przyjedziemy z dziewczynami...wszystkie wezmą ze sobą grabki i myk myk ogarniemy cały trawniczek.
Nikita 11:06, 29 paź 2015

Puk, puk....Krysiu....gdzie jesteś? Nadal grabisz????
Rany, kobito ty się wykończysz! Daj znać to może przyjedziemy z dziewczynami...wszystkie wezmą ze sobą grabki i myk myk ogarniemy cały trawniczek.
Kasya 09:15, 30 paź 2015

Obejrzałam straszne rewolucje u ciebie
Dobrze ze jest miejsce zeby wjechał sprzęt bo inaczej to cięzko byloby sobie z tym poradzic...
Na wiosne, jak sie zazieleni bedzie pieknie
yolka 17:40, 30 paź 2015

Krys napisał(a)
Krater w trakcie-melioracja juz zrobiona,wyrownana ziemia,cebulki beda pewnie wsadzone w sobote,reszta wiosna,przez zime podumam co posadzic

Trafiłam w samą porę, Nie mam rozprowadzenia deszczówki, nie robiłam bo mieli w ciągu trzech lat budować kanalizację a wtedy deszczówka byłaby podciągnięta do obecnego szamba, Minęło 4 lata i nic i właśnie zastanawiam się czy nie zrobić rozprowadzenia, ale jak widzę taki Sajgon to tochę mnie wyhamowuje. Ale z drugiej strony bogata w doświadczenia stworzysz nowe otoczenie domu, będzie z pewnością pięknie. Drzewo genealogiczne - "ginekologiczne" widziałam, a kiedy bedzie korzeń genealogiczny? a może przegapiłam bo poprawdzie to poskakałam po stronkach
Zapomniałam dodać, że dziewczyny super
Krys 19:42, 30 paź 2015

jankosia napisał(a)
Zastanawiaj się szybciej bo jeszcze się okaże że w przyszłym roku w szkółkach będą już tylko polskie odmiany

moze tak zle niebedzie.
Krys 19:45, 30 paź 2015

Margarete napisał(a)
Krater już całkiem dobrze wygląda, jak rośliny się zadomowią i zazielenią wiosną to będzie ok. Teren masz duży to fakt i grabienie takiego obszaru to rzeczywiście wyzwanie dla silnych ogrodników którzy mają czas to zrobić...

Obyś znalazła kogoś do pomocy, trzymam kciuki

Krater ma juz odwodnienie jest wyrownany,berberysy chyba za blisko posadzone,ale to juz wiosna nadal nikogo do pomocy nie ma,momo pytania wielu zamiataczy ulicznych,brak bezrobocia
Krys 19:47, 30 paź 2015

popcorn napisał(a)
noo, wyrównanie pod trawnik super! Tyle że te resztki do wygrabienia to aż plecy bolą od patrzenia

Karolina bedziemy grabic sami bo brak chetynych do pracy,krater bedzie obsadzany wiosna,nie wyrobilam a boje sie juz przesadzac rosniny
Krys 19:48, 30 paź 2015

rozark napisał(a)
Krysiu, ja się ogarnę w najbliższy weekend ze swoją robotą to na 13 mogę przyjechać ci pomóc

Reniu kochana zapraszam ale nie do pracy metr po metrze bedziemy grabic zimy ma nie byc to do wiosny skonczymy
Krys 19:51, 30 paź 2015

ren133 napisał(a)

Pięknie
Berberysiki uporządkowane ... "zapraszają" do domu
I cisy doczekały się nowej miejscówki

Cisow bedzie wiecej tylko juz za pozno na przesadzanie,a berberysy za gesto posadzone wiosna przesune,po swiecie kupie drzewko i posadze,tulipany w kraterze juz sa i czekam na wiosne