Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Początki w Kruklandii

Początki w Kruklandii

Juzia 08:24, 01 maj 2015

polinka napisał(a)

Nie jest żle...Zapowiada się spokojny dzień no i zyję już następnym tygodniem

Dużo pozmieniałaś??

Frosted Curls pod brzozą Youngii zamieniłam na Bronzity, bo większe są i ładniej to wygląda. A Frosted dam przy altanie....tak się w oczy nie rzucają. Coś nie chcą mi rosnąć

Żurawki jeszcze zmieniłam. Tzn dałam wszystkie takie same.... jednym ciągiem....zamiast dwóch odmian.

Jeszcze chcę zmienić przy kulkach coś, bo Ice Dance też mnie denerwują.

Ogólnie....tak chwaliłam carexy a teraz one mi takiego psikusa robią Albo brzydkie, albo nie chcą rosnąć. Obrażam się na nie!!! Foch z przytupem normalnie!!!
malgorzata_s 08:30, 01 maj 2015

Oj tam nie obrażaj się na nie może nie uniosły ciężaru odpowiedzialności za upiększanie ogrodu i teraz gdzieś z boku będą mogły się spokojnie rozwijać
pozdrawia porannie
Juzia 08:32, 01 maj 2015

BusyBee napisał(a)
Wszystkie odsłony tulipanów podziwiłam wyjątkowo tulipanowo queeny cudne- też mam ich troszkę, ale moje jakieś niziutkie są- do 30 cm max. A może takie miały być?

Powiedz na czym stanęło z drzewem u Ciebie.... Miałaś drzewowy dylemat. Zdecydowałaś co kupić? To miało być duże drzewo?

Moje queeny wysokie
Ale ja się nie znam

Drzewo... chyba chodzi o to z bordowymi liśćmi?
Nie wiedziałam co chcę. Czy Nigrę czy Pissardi...póki nie zobaczyłam wisienek bordowych i spodobała mi się Royal Burgundy. Później jeszcze znalazłam fajną jabłonkę Royalty.
No i niby chcę wiśnię, ale jabłonka też mnie kusi
I dalej się nie zdecydowałam.

Ale najpierw to i tak poluję na brzozę Long trunk
Juzia 08:34, 01 maj 2015

malgorzata_s napisał(a)
Oj tam nie obrażaj się na nie może nie uniosły ciężaru odpowiedzialności za upiększanie ogrodu i teraz gdzieś z boku będą mogły się spokojnie rozwijać
pozdrawia porannie

Nie zniosły mojego dzielenia

Odpozdrawiam!
Kuba 08:37, 01 maj 2015

Juzia napisał(a)

Nie wiedziałam co chcę. Czy Nigrę czy Pissardi...póki nie zobaczyłam wisienek bordowych i spodobała mi się Royal Burgundy. Później jeszcze znalazłam fajną jabłonkę Royalty.

ot kobieta co wszystkiego chce
BusyBee 08:41, 01 maj 2015

Juzia napisał(a)

Moje queeny wysokie
Ale ja się nie znam

Ale najpierw to i tak poluję na brzozę Long trunk

Właśnie wczoraj oglądałam Royal Burgundy: piękne bordowe, błyszczące liście.... ale zachwyciły mnie jej kwiaty- też o niej myślę....
Była szczepiona na 1.50 cm i zastanawiam się, czy to nie za nisko. I jeszcze zastanawiam się w jakiej odległości od siebie trzeba by było posadzić 2 sztuki? zamierzam je trochę ciąć, ale nie za wiele.....

Brzozę wyguglować musiałam masz sporą działkę, więc miejsce na coś bardziej rozłożystego na pewno jest.

Juzia 08:41, 01 maj 2015

Kuba napisał(a)

ot kobieta co wszystkiego chce

Nom
Kasya 08:45, 01 maj 2015

Od czasu jak ci powiedziałam o royality, sama zdążyłam ją kupić i Juz kwitnie u mnie

A obok nigra
Juzia 08:45, 01 maj 2015

BusyBee napisał(a)

Właśnie wczoraj oglądałam Royal Burgundy: piękne bordowe, błyszczące liście.... ale zachwyciły mnie jej kwiaty- też o niej myślę....
Była szczepiona na 1.50 cm i zastanawiam się, czy to nie za nisko. I jeszcze zastanawiam się w jakiej odległości od siebie trzeba by było posadzić 2 sztuki? zamierzam je trochę ciąć, ale nie za wiele.....

Brzozę wyguglować musiałam masz sporą działkę, więc miejsce na coś bardziej rozłożystego na pewno jest.

Właśnie o te kwiatki mi chodzi Tylko ja chyba szczepionej nie chcę. Przy odległościach Ci nie poradzę, bo nawet nie wiem jaka wielka ona rośnie

Rozłożysty to mam już ambrowiec. Rozłoży się na pół mojej działki

Juzia 08:47, 01 maj 2015

Kasya napisał(a)
Od czasu jak ci powiedziałam o royality, sama zdążyłam ją kupić i Juz kwitnie u mnie

A obok nigra

Pokaż!!!!!
Może być tu u mnie
Pliiissss