Juzia...paczka gotowa. Siewki mają ok 5-6 cm... i jedną większą Ci włożyłam bo tez mi sie gdzieś wysiała. Mam nadzieję, że nie uschną jak dojdą to daj im dużo wody
A i wiesz co...nie oddawaj mi za przesyłkę tylko podeślij miskanta ML bo mojego ukatrupiłam w tym roku
Dam im co tylko będą chciały I pić i jeść! Nawet schabowego mogę im zrobić....chociaż kucharka ze mnie żadna Dziękuję Madziula
Juziek rewolucje rabatowe robisz????...jak mi niskie jeżówki "bujną ", to siem chętnie podzielę...
Oj tam rewolucje Puste miejsca trzeba trochę wypchać Ty to strasznie chętne do dzielenia się i integracji różnych hehehe To już będę podwójnie wdzięczna
No to pisz co byś chciała za nią
tego miskanta rotsilber jeszcze masz? a i mam łubin ale tylko biały
Wymienię: Żurawki (Melting Fire, Autumn Leaves, Ginger Peach, Lime Marmalade, Marmalade) Turzyce (Gold Fountain's, Ice Dance, Silver Sceptre, Evergold, Ptasie łapki) Lawendy (siewki) Rozchodniki (trzy różne bez nazwy) Orliki (czerwony i chyba biały) Liatry (fioletowe i białe) Kukliki Miskanty (Rotsilber, Morning Light) Rozplenice duże NN i inne.... Za: Jarzmianki (bordowe, różowe, białe) Kłosowce (fioletowe) Przetaczniki (różowe i fioletowe) Jeżówki (niskie różowe) Orliki (inne niż moje) Pysznogłówki (niskie) Szałwie (inne niż niskie różowe) itp. w kolorach biel, róż, bordo, fiolet. Łubin jeszcze! Łubin bym kciała!!! Róż lub fiolet