Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Początki w Kruklandii

Początki w Kruklandii

Toszka 23:59, 13 sty 2013

Juzia_G napisał(a)
Wiosna 2012

Ja bym tylko jakoś sąsiadom przesłoniła widok na wasz taras. Jakieś drzewo wypasione...?
grupa_trzyma... 00:05, 14 sty 2013

Wygląda! I to jak...
Kiedy zrobi się coś samemu, to choćby nawet dla innych nie było to doskonałe, to i tak ma większą wartość. Ja doceniam takie wysiłki! A pochwały zawsze cieszą, dlatego ja chwalę. Może się kiedyś odwdzięczysz - żart!

Rabatki muszą jeszcze "podrosnąć" oczywiście, aby w pełni się zaprezentować. Za to nasadzenia w murku ...dla mnie bomba!

Ja w swoich murkach (których zresztą już nie ma) miałam kolejno: hortensje ogrodowe, iglaki płożące pomieszane z irgą. Hortensje sie nie sprawdziły, choć przez pierwszy sezon były imponujące, ale potem wszytskie zmarzły. Za to iglaki i irgi radziły sobie świetnie. Ale murek sie rozpadł, rosliny wysadzilismy w inne miejsce i teraz myslimy co dalej? Zakładanie ogrodu chyba nigdy się nie kończy. Zawsze jest coś do przerobienia.
Juzia 00:06, 14 sty 2013

Toszka napisał(a)

Wiosna 2012

Ja bym tylko jakoś sąsiadom przesłoniła widok na wasz taras. Jakieś drzewo wypasione...?
...

Nie da rady, bo nie będziemy mogli plotkować i na pifko się umawiać
Od tych sąsiadów nie musimy się osłaniać...nawet plany furtki były...hehe

Ale kiedyś ich tujki urosną.... i ja mam plan serby tam wsadzić...więc cieszymy się póki możemy
hahaha
Juzia 00:10, 14 sty 2013

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Wygląda! I to jak...
Kiedy zrobi się coś samemu, to choćby nawet dla innych nie było to doskonałe, to i tak ma większą wartość. Ja doceniam takie wysiłki! A pochwały zawsze cieszą, dlatego ja chwalę. Może się kiedyś odwdzięczysz - żart!

Rabatki muszą jeszcze "podrosnąć" oczywiście, aby w pełni się zaprezentować. Za to nasadzenia w murku ...dla mnie bomba!

Ja w swoich murkach (których zresztą już nie ma) miałam kolejno: hortensje ogrodowe, iglaki płożące pomieszane z irgą. Hortensje sie nie sprawdziły, choć przez pierwszy sezon były imponujące, ale potem wszytskie zmarzły. Za to iglaki i irgi radziły sobie świetnie. Ale murek sie rozpadł, rosliny wysadzilismy w inne miejsce i teraz myslimy co dalej? Zakładanie ogrodu chyba nigdy się nie kończy. Zawsze jest coś do przerobienia.

Ja czekam do wiosny....zobaczę co wypadło a co przezimowało...ale myślę że też będzie problem z przemarzaniem

Nie bój nic.... wiosną pewno Cię pochwalę
grupa_trzyma... 00:12, 14 sty 2013

Juzia_G napisał(a)

Nie bój nic.... wiosną pewno Cię pochwalę

Trzymam za słowo
Toszka 00:12, 14 sty 2013

No, jak sprawy tak się mają to drzewa nie sadzimy
Juzia 00:15, 14 sty 2013

Dobra kobity idę w kimono.

Dobranoc wszystkim!

ewalm 00:36, 14 sty 2013

Dobranoc Justynko : )
beta 09:18, 14 sty 2013

fajne te zestawienia

podziwiam upór i determinacje
kawał dobrej roboty Justa odwaliłaś, naprawdę

miłego dnia życzę
Netka 10:03, 14 sty 2013

Dzięki za zdjęcia Justynko No powiem Ci, że bardzo dużo udało Ci się zrobić ! Bardzo mi się podoba Widzę, że ta linia rabat to taki kompromis między kantami a falami Fajnie wyglądają i super ta obsadzona donica przy tarasie Jeśli mogę dwa słowa spostrzeżeń amatora, to też jak zobaczyłam płotek od strony sąsiada, to pomyślałam od razu o serbach, tym bardziej, że masz miejsce na nie. No i jeszcze bym połączyła te dwie rabaty na rogu domu ( zlikwidowałabym ten krawężnik ). To tyle mi się od razu w oczy rzuciło pozdrowionka