Kobietki a jak myślicie czy da się ładnie pomalować coś co jest oklejone? ? ?
Wiecie takie zwyklaste meble oklejane? Oczywiście tak pomalować, żeby się nie ścierało podczas sprzątania razem z kurzem
Znaczy z płyty a nie z drewna ????
No właśnie ja też się zastanawiam....muszę u mamy rewolucję zrobić
Czytałam gdzieś, że są specjalne farby do płyt..... poszukam chyba.
Mam taką głupią ażurową szafę. Tzn. szafa jest normalna, ale drzwiczki ma ażurowe. Kupiłam ponoć rewelacyjną farbę transparentną "Biały pieprz". Tylko te drzwiczki się cholernie ciężko maluje....gdyby można je jak to było? Psiurnąć? Byłoby łatwiej. A może masz coś do pomalowania w mojej okolicy, co?
Juzik, talenta malarskie masz. No, no! Ja kupiłam farbę i będę malować szafę. Jakieś rady?
Oj się namalowałam w życiu...ściany, sufity i meble to pikuś....łódki malowałam!
Wczuj się hehe
E...to nic strasznego....byle farba nie spływała
I uważaj na zapachy
Juzik! Łódki???
Mam taką głupią ażurową szafę. Tzn. szafa jest normalna, ale drzwiczki ma ażurowe. Kupiłam ponoć rewelacyjną farbę transparentną "Biały pieprz". Tylko te drzwiczki się cholernie ciężko maluje....gdyby można je jak to było? Psiurnąć? Byłoby łatwiej. A może masz coś do pomalowania w mojej okolicy, co?
Hahaha...w Twojej okolicy to ja nie bywam....za często
Jak ażurowa to kup szpraja....będzie o wiele szybciej.
Nie wiem jakie to farby rewelacyjne...ja zawsze kupuję najtańsze i różnic nie widzę
Popatrzyłam na dzieła po szprejowaniu i powiem ci że zdolna bestyjka z Ciebie fajnie ci to wyszło
Dziękować
Chociaż wy mnie doceniacie, bo dla M. to zawsze jest "może być", a moja mała małpka powiedziała "mama wszystko srebrne? i to i to ito ??? brzydko!