Dziewczynki - jaki zigzag - wyrzutnia Nerf i tylko ona.
A fazy kolejnych serii Gormitów? Nie wiem co gorsze, gormitowy Król Lasu czy kucyk Filli ze świecznikiem i kryształem Swarowskiego na czole. Teraz to już nawet z pewnym, rozczuleniem wspominam Gormity.
A co do różowego, to nieposiadając jeszcze córki miałam w domu różową wuwuzelę oraz takiegoż królika. Szczęśliwie jedno i drugie się zużyło.
Dziewczynki pozwólcie ,że Was uspokoję .. To koło 12 lat wszystko mija... Tzn . Bakugany , lalki babie koniki pony , monstra haje ... I wchodzi na tapetę płeć przeciwna... Więc cieszymy się , póki coooo ..
A co do tych pięknistych świeczników , tudzież szaf , mebli kuchennych... Itp itd To powinnnaś zrobić instruktaż " krok po kroku " nooo ja nie wiem jak to póżniej pędzlować , żeby tak fajnie wyszło
Justyna wymyślam i wymyślam .... na czerwonym stanęło ! i już nic a nic ... postanowione .... Teraz bawię się jedynie kształtem cena odstrasza .... Nawet M-owi nie pokazywałam no bo i po co dodatkowe, niepotrzebne spięcia A tak jak w ogrodzie wychodzi to czasami kwestia przypadku buziak