Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogródku Ani

W ogródku Ani

annawu 17:49, 31 sty 2014

Te pstrokate jak nie kwitły to w tym roku pokarzą na co ich stać, ja z zielonymi listkami wyrzucam, mam trzy krzaczki i to musi starczyć.

Bogusiu wilczomleczowi nie dogadzałam, znalazł się u mnie przypadkiem, podejrzewam że to sprawa ptaszków że ta śliczna roślinka znalazła się u mnie nad tym miejscem ciągną się druty elektryczne i to już wiadomo że na nich była posiadówka
Cały czas myślę i się zastanawiam czy nie kupić nasionek i wsiać a z drugiej strony myślę gdzie posadziła bym je żeby dopasować do innych roślinek

annawu 17:51, 31 sty 2014

monteverde napisał(a)
Aniu masz tylko tego trojlista luteum?

Jeszcze mam czerwonego ale listki ma całe zielone
bogumila 17:54, 31 sty 2014

annawu napisał(a)
Te pstrokate jak nie kwitły to w tym roku pokarzą na co ich stać, ja z zielonymi listkami wyrzucam, mam trzy krzaczki i to musi starczyć.

Bogusiu wilczomleczowi nie dogadzałam, znalazł się u mnie przypadkiem, podejrzewam że to sprawa ptaszków że ta śliczna roślinka znalazła się u mnie nad tym miejscem ciągną się druty elektryczne i to już wiadomo że na nich była posiadówka
Cały czas myślę i się zastanawiam czy nie kupić nasionek i wsiać a z drugiej strony myślę gdzie posadziła bym je żeby dopasować do innych roślinek

Zielone zostawiłam tylko dwa krzaczki i bujały wysoko nawet wiatr nie dał sobie z nimi rady,były sztywne.Pstre rosły takie jak chciałam - zwarte i niskie.Bardzo się cieszę,że dzięki Tobie udało mi się je wyhodować.
annawu 17:56, 31 sty 2014

annawu 18:06, 31 sty 2014

bogumila_bienko napisał(a)
Zielone zostawiłam tylko dwa krzaczki i bujały wysoko nawet wiatr nie dał sobie z nimi rady,były sztywne.Pstre rosły takie jak chciałam - zwarte i niskie.Bardzo się cieszę,że dzięki Tobie udało mi się je wyhodować.

Ja też się cieszę, że Cię uszczęśliwiłam, jak jeszcze coś Ci się podoba rób listę, będę na targach w/na Renku /z wycieczką/
annawu 18:16, 31 sty 2014

Ivvvona 18:38, 31 sty 2014

Same piękności pokazujesz, ale ta alejka z bukszpanami - miodzio
annawu 19:10, 31 sty 2014

Ivvvona napisał(a)
Same piękności pokazujesz, ale ta alejka z bukszpanami - miodzio

Dzięki Iwonko to może jeszcze coś...

annawu 19:12, 31 sty 2014

monteverde 19:25, 31 sty 2014

Ania ta ścieżka to super ślicznie wszystko wygląda, a Ty wszędzie azofoską je dokarmiasz, bo takie dorodne, czy naturalny nawóz dajesz?