Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

hanka_andrus 21:46, 19 sty 2013

Konrad,popatrz swojej psince w oczy,i ona powie jak żyć!TY mnie nie wyprowadzaj z równowagi, ogród Danusi jest nie do podrobienia,i to sobie zapamiętaj po pierwsze!
A po drugie,,żywcem takiego samego nie zrobisz,nawet jakbyś bardzo się starał, bo i dom nie ten i strony świata.
A po trzecie .... rób wszystko,żeby było jak najlepiej i żeby Ty był zadowolony.I nie próbuj kwękać, bo naślę na Ciebie falę Tsunami....:..
No ma Danusia Pięknie....... no i dobrze,jest na kim się wzorować!Równaj do najlepszych,a nie do średniaków,czy tych co się w ogonku wloką.Ściskam serdecznie..
Kwiatek dla Ciebie....wiosenny.
Kondzio 13:13, 20 sty 2013

hanka_andrus napisał(a)
Konrad,popatrz swojej psince w oczy,i ona powie jak żyć!TY mnie nie wyprowadzaj z równowagi, ogród Danusi jest nie do podrobienia,i to sobie zapamiętaj po pierwsze!
A po drugie,,żywcem takiego samego nie zrobisz,nawet jakbyś bardzo się starał, bo i dom nie ten i strony świata.
A po trzecie .... rób wszystko,żeby było jak najlepiej i żeby Ty był zadowolony.I nie próbuj kwękać, bo naślę na Ciebie falę Tsunami....:..
No ma Danusia Pięknie....... no i dobrze,jest na kim się wzorować!Równaj do najlepszych,a nie do średniaków,czy tych co się w ogonku wloką.Ściskam serdecznie..
Kwiatek dla Ciebie....wiosenny.
Dziękuje Hanusiu poprawie się leżę chory w domu a Danusia takie widoki mi daję ale z drugiej strony mi poprawia humor i podnosi na duchu ale się trochę dołuje takie życie trzeba podnieść głowę do góry bo przecież nie mam złego ogrodu tylko trochę zmian i będzie pięknie
hanka_andrus 14:19, 20 sty 2013

No i o to chodzi!Nie ma kto Ciebie pogłaskać w chorobie?Ja współczuję, też choruję,ale się nie dołuję,Choroba,to jeszcze nie koniec świata.Ogród masz ładny,zaraz wiosna.To i werwa wróci!
Słoneczka nam potrzeba,ot co!
I tego Tobie życzę!
AniaDS 14:49, 20 sty 2013

Zdrówka
Psinka piękna, ale ma pyszczek słodki .
Kondzio 14:55, 20 sty 2013

hanka_andrus napisał(a)
No i o to chodzi!Nie ma kto Ciebie pogłaskać w chorobie?Ja współczuję, też choruję,ale się nie dołuję,Choroba,to jeszcze nie koniec świata.Ogród masz ładny,zaraz wiosna.To i werwa wróci!
Słoneczka nam potrzeba,ot co!
I tego Tobie życzę!
No chyba brak słońca bardziej dziękuje Hanusiu za to że jesteś
Kondzio 14:56, 20 sty 2013

AniaDS napisał(a)
Zdrówka
Psinka piękna, ale ma pyszczek słodki .
Dzięki
Milka 14:59, 20 sty 2013

kaisog1 napisał(a)

Objecane zdjęcia Alfy

...sama słodycz Ale z oczu to na "niszczycielkę" wygląda

o rany!!! jaki słodziak!!! juz bym do siebie ciągła!!
Zeta 15:03, 20 sty 2013

A ja bym zaglaskała...no tak mam z takimi mordkami
Kondzio 15:03, 20 sty 2013

irena_milek napisał(a)

Objecane zdjęcia Alfy

...sama słodycz Ale z oczu to na "niszczycielkę" wygląda

o rany!!! jaki słodziak!!! juz bym do siebie ciągła!!
jest prze kochana uwielbiam ja w domu zawsze mi towarzyszy i jest strasznie rozpieszczona jak nie wiem co psoty jej w głowie i uciekinierka
Kondzio 15:05, 20 sty 2013

Zeta napisał(a)
A ja bym zaglaskała...no tak mam z takimi mordkami
ja tez uwielbiam ja głaskać całować jej nosek