A tu przerysowany warzywnik już u mnie w domu. wersji po polsku jeszcze nie mam, ale będzie i zrobię z tego artykuł i będzie można powiększyć jak plan ogrodu.
Danusiu mam pomysła ale nie wiem czy może być tam gdzie są cięte kwiaty na projekcie czyli na wzdłuż ścieżki dać kocimiętkę będzie super wyglądała na szerokość chciałbym dać takie stożki metalowe i posadzić groszek tak jak tam napisane i podsadzić czym płożącym po ziemi ale jeszcze nie wiem czym może ogórkami tam gdzie jest ta woda wymurować pół okrągły murek i dać kranik z misą podobne do zlewu ale nie wiem gdzie można to kupić na ścieżki dać żwir ale nie wiem jaki będzie to koszt mam dużo pomysłów dzięki twoim inspiracjom już nie mogę się doczekać zmian i pracy
Kocimiętka może być, a nawet lawenda, bo lawenda chroni przed szkodnikami warzywa Groszek na wigwamach też.
Misa - znaczy taka fontanienka na postumencie?
Myślałem na murkiem metrowym półkolisty i taki kranik i pod nim taka misa żeliwna
Dziewczyny nie mogą się nachwalić, a ja powiem szczerze,że nie lubię łaciatych psów. i mam kundelka z przewagą czerni.
Ale tu o gustach się nie dyskutuje,więc zostawię mój wpis,jako dokładkę do wielu postów z zachwytami.
Niech się Tobie dobrze chowa Twoja SUNIA.
Dziękuje Haniu ja po nią jechałem jechałem do Ełku 16 godzin tam i z powrotem
Dziewczyny nie mogą się nachwalić, a ja powiem szczerze,że nie lubię łaciatych psów. i mam kundelka z przewagą czerni.
Ale tu o gustach się nie dyskutuje,więc zostawię mój wpis,jako dokładkę do wielu postów z zachwytami.
Niech się Tobie dobrze chowa Twoja SUNIA.
Dziękuje Haniu ja po nią jechałem jechałem do Ełku 16 godzin tam i z powrotem
o to obok mnie musiałeś jechać....
nie wiem z Krakowa chyba się jakoś odbija ale strasznie daleko ale warto bo jest zdrowa i kochana
Witaj Kondziu
Wpadłam zobaczyć co słychać i zakochałam się w tej ślicznej mordeczce
Pomysł z warzywnikiem bardzo fajny! Gdybym miała dużo miejsca zrobiłabym sobi takie cudo.
Ja też jestem w niej zakochany Na szczęście mam dużo miejsca postaram się zrobić takie cudo trochę przerobie go bo mam pomysły ale podoba mi się kształt