Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 11:46, 24 lut 2013

anna_g napisał(a)

A Konrad jest silny facet i nie ulegnie tym wszystkim babom
Byłeś Konradzie na Gardenii - oj zazdroszczę bardzo Pozdrawiam
No i jest czego powiem bo było super powiem tak nie wiedziałem że Ogrodowisko mnie tak wciągnie i że wy dziewczyny i chłopaki jesteście cudowni i że poznam tu tyle przyjaciół znajomych z którymi można góry kraść nie wierzyłem że wirtualnie można tyle osób poznać i jeździć na spotkania na żywo i że tak człowiek sie do was wszystkich przywiąże jetem najszczęśliwszą osobą na świecie
Kondzio 11:52, 24 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)
Kondziu to się nazywa poświęcenie. Przyjechać dla nas przez pół Polski!!!! Było baaardzo miło poznać Cię bliżej j !!
Odezwij się jak dojedziesz, mam nadzieję , że droga od Wrocławia był łatwiejsza.

Czy wy wiecie, źe Kondziu spędzi dzisiaj na nogach (gardeni) od 4:30 do .....? t
Żadne poświęcenie tylko przyjemność mi też było miło wyjechaliśmy o 4:30 ale wstałem o 3:30 prowadziłem w oby dwie strony wróciliśmy o 0:30 położyłem się o 1:00 ) ale warto było że spotkałem sie z wami
Kondzio 11:53, 24 lut 2013

renatamama3 napisał(a)
Hej . Kondziu ,ale ci zazdroszczę tego wyjazdu ,nawet się zastanawiałam nad wyjazdem bo mam rodzinę blisko Poznania w Kostrzyniu ,ale choroba mnie zmogła .A zakupki ekstra szczególnie poidełko.pozdrawiam niedzielnie .
Dziękuje bardzo było super
Madzenka 11:57, 24 lut 2013

Kondzio napisał(a)
Żadne poświęcenie tylko przyjemność mi też było miło wyjechaliśmy o 4:30 ale wstałem o 3:30 prowadziłem w oby dwie strony wróciliśmy o 0:30 położyłem się o 1:00 ) ale warto było że spotkałem sie z wami

Kondzio właśnie dla takich spotkań warto jechać przez pół Polski Dzięki za info na sms'ka bo się bałam o Was.
Do zobaczenia następnym razem.
Jeśli będziesz w Chomiku to sprawdż czy na moje donice nie ma promocji to przyjadę po nie
romka 12:08, 24 lut 2013

cześć Kondziu! jak czytam o Twoich wyczynach weekendowych, to stwierdzam, że leniuch ze mnie przeogromny!
Kondzio 12:21, 24 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)

Kondzio właśnie dla takich spotkań warto jechać przez pół Polski Dzięki za info na sms'ka bo się bałam o Was.
Do zobaczenia następnym razem.
Jeśli będziesz w Chomiku to sprawdż czy na moje donice nie ma promocji to przyjadę po nie
ok
Kondzio 12:22, 24 lut 2013

romka napisał(a)
cześć Kondziu! jak czytam o Twoich wyczynach weekendowych, to stwierdzam, że leniuch ze mnie przeogromny!
No i jest co żałować nie jadąc
romka 12:33, 24 lut 2013

Kondzio napisał(a)
No i jest co żałować nie jadąc

dobra dobra juz mnie nie dołuj bardziej! zdjęcia mi wystarczą za torturę
Kondzio 12:37, 24 lut 2013

romka napisał(a)

dobra dobra juz mnie nie dołuj bardziej! zdjęcia mi wystarczą za torturę
zbigniew_gazda 12:40, 24 lut 2013

Cześć Kondzio. Ale sobie fajnego zawijaska kazałeś na czuprynie. Super. Pozdrawiam.