Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

beta 09:19, 30 sie 2012

Laura napisał(a)

super to wygląda z tymi trawami

ta mała trawka też jest urocza, ale ja dałbym ją dała wzdłuż chodnika, coby taki efekt powstał jak u Danusi

co do kopytnika, to zgadzam sie z Alinką

pozdrawiam

Piękne zestawienie, bardzo ogrodowiskowe, gdy podrosną i się zagęści będzie cudownie

tak jak dłużej się przyglądam, i czytając Dziewczyny, to jeżli inne żurawki to ja bym tam widział bordowe

ale to tylko takie moje "wymyślanie"

bo ogólnir bardzo fajnie to wygląda, tak jak zresztą już pisałam

Kondzio, a właściwie to gdzie Ty się podziewasz?
Gardenarium 11:24, 30 sie 2012

asc napisał(a)
Hmmmmmm ... a gdyby żurawki w jeden rządek od brzegu .. a trawki 3 w kupki????? Pod wysokie trawki??????? Hmmmm.. tak sobie głośno myślę...... będzie większy ład..... i wszystko bardziej wyeksponowane.... Tylko trawki zanikają, a żurawki są cały w zasadzie rok z wyjątkeim któkim na wiosnę... ale są stożki....
Pas żurawek.. pomiedzy stożkami niskie trawki...... ale ja to nie umiem projektowac..... mnie nie bierz Kondzio pod uwagę...... Ja swoje wszystko 100 razy przesadzam..aż dojdę do jakeigoś "może być na teraz"

Popieram, żeby żurawki wsadzić prosto od brzegu.

Instagram Ogrodowiska
Milka 12:20, 30 sie 2012

Trzmieliny bomba, a żurawki nawet jak pokapryszą, potem super urosną
Kondzio 13:36, 30 sie 2012

Przepraszam odpowiem na wasze posty wieczorem straszny mam młyn od dwóch dni i nie wyrabiam
Kondzio 20:43, 30 sie 2012

beta napisał(a)

ta mała trawka też jest urocza, ale ja dałbym ją dała wzdłuż chodnika, coby taki efekt powstał jak u Danusi

pozdrawiam

Dzieki kopytniki nie ruszam narazie nie moge przesadzać ich teraz bo te które przesadziłem padają
Kondzio 20:45, 30 sie 2012

Gardenarium napisał(a)

Hmmmmmm ... a gdyby żurawki w jeden rządek od brzegu .. a trawki 3 w kupki????? Pod wysokie trawki??????? Hmmmm.. tak sobie głośno myślę...... będzie większy ład..... i wszystko bardziej wyeksponowane.... Tylko trawki zanikają, a żurawki są cały w zasadzie rok z wyjątkeim któkim na wiosnę... ale są stożki....
Pas żurawek.. pomiedzy stożkami niskie trawki...... ale ja to nie umiem projektowac..... mnie nie bierz Kondzio pod uwagę...... Ja swoje wszystko 100 razy przesadzam..aż dojdę do jakeigoś "może być na teraz"

Popieram, żeby żurawki wsadzić prosto od brzegu.
Aniu i Danusiu tak zrobie narazie niech sie przyjma nie moge tak przesadzac terac bo mi cos rosliny wysychaja bo duzo pracuje
Kondzio 20:48, 30 sie 2012

JulkAd napisał(a)

Moje trzmielinki z bliska dala lubiących moje trzmieliny miedzy innymi dla beti

Kondzio

i tffu, tffu....żeby nie zauroczyć

Konieczna czerwona wstążeczka - wręcz mus
Dzieki mi tez sie bardzo podobają kupiłem jeszcze trzmieliny które beda sie rozrastac na ziemi
Kondzio 20:50, 30 sie 2012

Ayna napisał(a)
Kondzio,
wpadłam z rewizytą i zostałam mile zaskoczona. Piękny staw, strumień no i oczywiście trzmieliny. Rabaty po zmianach zdecydowanie na plus. Kule stały się widoczne, bo wcześniej po prostu nikły gdzieś w tych roślinach. Nie poddawaj się zmiany są niezbędne, bo inaczej byłoby nudno... Pani Danusia też zmienia chociaż nie musi...
Ja sie nie poddaje to było troche temu tylko mi brak czasu duzo pracy I niewiem jak to pogodzić nie wyrabiam
Kondzio 20:52, 30 sie 2012

irena_milek napisał(a)
Trzmieliny bomba, a żurawki nawet jak pokapryszą, potem super urosną
Dziekuje za to ze podnosisz na duchu mi tez sie bardzo poobaja i zurawki i trzmieliny
Kondzio 20:53, 30 sie 2012

beta napisał(a)

pozdrawiam

Piękne zestawienie, bardzo ogrodowiskowe, gdy podrosną i się zagęści będzie cudownie

tak jak dłużej się przyglądam, i czytając Dziewczyny, to jeżli inne żurawki to ja bym tam widział bordowe

ale to tylko takie moje "wymyślanie"

bo ogólnir bardzo fajnie to wygląda, tak jak zresztą już pisałam

Kondzio, a właściwie to gdzie Ty się podziewasz?
Dziekuje mi sie podobaja te zurawki ja w pracy duzo pracuje