Konrad no kurde!!!!! Świetne zdjęcia! I napracowałeś się! Efekty widać i konsekwencję Oby tak dalej! Tylko nie daj się ponieść....
Ooooooooooooo jak tu pięknie, elegancko, romantycznie Rewelacja ! Pod wrażeniem jestem !
No nareszcie są fotki ,kawał roboty odwaliłeś podziwiam,rabatki trawkowe super,ogrodowiskowo się u ciebie robi Konrad tak trzymaj pozdrawiam
Kondzio...jak miło,fotki są i nie ma marudzenia...tak trzymać
No wrzosowisko, nawet z komórki wygląda superowo A praca w ogrodzie, wychodzę z założenia, że jak mam takie dni, że nie sprawia mi przyjemności, to nie zabieram się, robię tylko to co muszę. Tak naprawdę to nie lubię oprysków, ale robię je bo muszę czasami :, na drugim miejscu, nie lubię siać nasion w moim mini warzywniku. jeszcze jest parę innych prac za, którymi nie przepadam ale to już pikuś.
Oczywiście pozdrawiam
Konrad, powiem Ci że pod wrażeniem jestem...różanka i wrzosowisko zapowiadają się świetnie...o warzywniku nie wspomnę, bo juz mi się pdoba...bedzie mega wypasiony.....i powtórzę za Gosią-brawo za konsekwencje...tego się trzymaj a już nigdy nie będziesz narzekał