Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 23:19, 05 lis 2013

Mariusz napisał(a)

Pytanie zadałeś mi dawno, od miejsca, w którym zacząłeś budować strumyk przeglądnąłem co trzecią stronę Twojego wątku. Przeszedłem przez piękne widoki ogrodu - z góry, z lotu jaskółki, z boku prawego i lewego, wizytę u Bogdzi i Ani, strumyk w stanie surowym, łan marcinków i mam problem, bo nie znalazłem jakie rośliny masz w strumyku, to i nie wiem co co podpowiedzieć, bo jedne rośliny potrzebują zatopienie, a inne nie - znoszą wmarzanie w lód. Konrad, jak pamiętasz, to napisz nazwy .
W Twoim ogrodzie, to zmian od groma, bardzo ciekawie i jestem zaskoczony i zły na siebie, że tak dawno tutaj byłem. U mnie również zmiany, ale mus dosadzić zimozielone proporcjonalnie do bylin, bo inaczej to kicha i już mnie to denerwuje, gdzie byłem 10 lat temu.
Pozdrawiam
No u nas dużo zmian hi hi hi było u ciebie jeszcze zmiany trwają ale będziemy w końcu zadowoleni hi hi hi z roślinami nie pamiętam nazw muszę sprawdzić i dam ci znać hi hi hi
Kondzio 23:21, 05 lis 2013

Marzena2007 napisał(a)
Kondzio uprasza się o aktualne zdjęcia
nie ma co robić fotek bo nie ma co pokazywać wszystko bez listków a i widać już działki sąsiadów zaniedbane i wszystko widać w obiektywie
Kondzio 23:23, 05 lis 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Tak żałuję że nie mogę dużo czytać bo oczka nawalają. Książki to super sprawa. Czytelnik jest scenografem i reżyserem akcji. Pozdrawiam Konrad.
ubóstwiam czytać a kiedyś nienawidziłem ale wszystko się zmienia hi hi hi
Kondzio 23:24, 05 lis 2013

Karolinek napisał(a)
Ogrodowisko ogrodowiskiem, a wyczucie i umiejętności trzeba mieć w sobie, śmieszku
hi hi hi hi
Kondzio 23:28, 05 lis 2013

alinak napisał(a)
Konrad -jakie róże zamawiałeś ? ja kupiłam sobie Eden rose 85 i Bailando .
czytasz ?...ja kończę o polskiej cygance -poetce Papuszy .
świetna lektura o granicach absurdu PRL-u -polecam .
a ty co polecasz , skoro wsiąkłeś na dobre
kupiłem przede wszystkim białe na różankę którą planuje zrobić w półkolu przy tarasie ja lubię książki horrory sf i przygodowe hi hi hi czytam teraz Hobbita hi hi hi
Kondzio 23:29, 05 lis 2013

alinak napisał(a)
czasami trzeba od komputera odpocząć
oj trzeba hi hi hi
Kondzio 23:30, 05 lis 2013

grazyna napisał(a)
No i naprawdę Kondzio zaczytał się w analogowych / papierowych książkach
uwielbiam czytać papierowe książki i kupuje ich sporo hi hi hi
Luki 09:53, 06 lis 2013

Skąd ja to znam przeczytane lektury mógłbym policzyć na palcach, straszne obrzydzenie miałem.....teraz 'połykam' książki w dużych ilościach. Osobiście jestem bardzo na nie jeżeli chodzi o ebooki
malgorzata_s... 11:29, 06 lis 2013

Hej Kondziu. Trza na zimę zapas czytania zgromadzić bo zimę trza przetrwać jakoś.Buziole zostawiam
Kondzio 16:47, 06 lis 2013

Luki napisał(a)
Skąd ja to znam przeczytane lektury mógłbym policzyć na palcach, straszne obrzydzenie miałem.....teraz 'połykam' książki w dużych ilościach. Osobiście jestem bardzo na nie jeżeli chodzi o ebooki
Dokładnie hi hi hi hi