Kino, też miałam się wybrać na kolejną ekranizację nowego króla młoto miotacza wymiatacza Thora ale ogród mnie zdusił, może po dzisiejszym dniu pracy mi odpuści trochę
warto ja już skończyłem pracę w ogrodzie mam tylko zakopczykować róże osłonić hortensję ogrodowe i wsio na ten sezon jeszcze umyłem okna dzisiaj hi hi hi musiałem się wziąść za dom bo zpuszczony
O czytaniu czytam tu i o kinie, a ja jeszcze w ogrodzie nie skończyłam. Dzisiaj ostatnie tuje wsadzam i koniec już. Zostanie mi tylko ... kret. I ciekawa jestem ile szkód narobi zimą.
no no kret to nie zazdroszczę ja też nie skończyłem właśnie przyszły róże które zamówiłem zastanawiam sie na zakopczykowaniu róż ale nie wiem czy nie zawcześniej hi hi hi hi
No właśnie przybiegłam czytać czy Ty te róże jeszcze będziesz sadził.Widzę jednak że kopczykował będziesz.No to jak wyczytasz z czym je połączysz to pisz Buziak
Opisłam się i porwał kosmos.... albo jaki Mordor
Książki wszytki pochłonęłam ciurkiem..dzień i noc czytałam.. rewelacja chociaż SF nie lubię.. lepsze niż kino
Tak będę jutro sadził hi hi hi zamówiłem dwie pnące i trzy białe hi hi hi a kopczykować jeszcze nie bo doczytałem że musi być na minusie to jeszcze za wcześnie hi hi hi