Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Pola 18:35, 25 sty 2014

Kondzio doczekałeś się sniegu, śniegowe pierzynki śliczne, i plan zakupowy obejrzałam, oj u mnie też wiele chciejstw...
Kondzio 18:37, 25 sty 2014

Pola napisał(a)
Kondzio doczekałeś się sniegu, śniegowe pierzynki śliczne, i plan zakupowy obejrzałam, oj u mnie też wiele chciejstw...
ale to jest cząstka możliwych zakupów a ta lista jest dluuuuuuga hi hi hi
AgataBC 18:49, 25 sty 2014

Hej co u Ciebie?
Kilka tygodni temu nadrabiałam Twój wątek ale nic nie napisałam. Doszłam do kurnika, którego oczywiście jako wieśniaczka z krwi i kości popieram w 100%
A dziś obejrzałam kilka stron wstecz. Plany masz ambitne na wiosne.. ja też-szykuje angielską rabatę, ciurkadełko przy tarasie i chce wykorzystać cegłe z rozbiórki. Czytałam, że szklarnie planujesz, też fajny pomysł.
Pozdrawiam
AgataBC 18:50, 25 sty 2014

No i fajnie, że masz śnieg.. U mnie wszystko skute lodem..
Kondzio 18:55, 25 sty 2014

debora_abc napisał(a)
Hej co u Ciebie?
Kilka tygodni temu nadrabiałam Twój wątek ale nic nie napisałam. Doszłam do kurnika, którego oczywiście jako wieśniaczka z krwi i kości popieram w 100%
A dziś obejrzałam kilka stron wstecz. Plany masz ambitne na wiosne.. ja też-szykuje angielską rabatę, ciurkadełko przy tarasie i chce wykorzystać cegłe z rozbiórki. Czytałam, że szklarnie planujesz, też fajny pomysł.
Pozdrawiam
no mam sporo życzy do pracy ale co z tego wyjdzie to sie okaże hi hi hi chciałbym dużo zrobić zeby jak najłatwiej mi sie pracowało w ogrodzie dlatego chciałbym szklarnie kurnik dla na wozu i jajek chce żyć ekologicznie jak najbardziej sie da tez dużo wykorzystałem odpady budowlane i resztki zeby nie wyrzucać
Kondzio 18:56, 25 sty 2014

debora_abc napisał(a)
No i fajnie, że masz śnieg.. U mnie wszystko skute lodem..
wiem o mam przyjaciółkę Kalisza z która jestem bardzo blisko i rozmawiamy przez telefon kilka razy dziennie hi hi hi
AgataBC 19:03, 25 sty 2014

Podobają mi się takie szklarnie-oranżerie, których ściany to półścianki z cegieł i reszta okna. Gdzieś to widziałam i nie pamiętam gdzie. Ale Tobie chodzi o typową szklarnie gdzie do gruntu sadzi się wszystko co potrzeba. Ja kiedyś o tym myślałam i miały tam być winogrona, ale narazie pomysł jest w odstawce.

Powodzenia bo wiem jak to jest z zimowymi planami
kasiek 19:03, 25 sty 2014

Faktycznie Twój ogród zdaje się nie mieć końca
Patrzac z balkonu domu to poprawej mają być bliźniaki?
Piękna puchowa kołderka, juki wyglądają obłednie w zimie. Piękną masz altanę. No slicznie
Kondzio 19:05, 25 sty 2014

debora_abc napisał(a)
Podobają mi się takie szklarnie-oranżerie, których ściany to półścianki z cegieł i reszta okna. Gdzieś to widziałam i nie pamiętam gdzie. Ale Tobie chodzi o typową szklarnie gdzie do gruntu sadzi się wszystko co potrzeba. Ja kiedyś o tym myślałam i miały tam być winogrona, ale narazie pomysł jest w odstawce.

Powodzenia bo wiem jak to jest z zimowymi planami
mi wlasnie o taka chodzi ale chciałbym posadzić połowie w ziemi a polowe na rozsady bo o rozsady mi najbardziej chodzi
Kondzio 19:07, 25 sty 2014

kasiek napisał(a)
Faktycznie Twój ogród zdaje się nie mieć końca
Patrzac z balkonu domu to poprawej mają być bliźniaki?
Piękna puchowa kołderka, juki wyglądają obłednie w zimie. Piękną masz altanę. No slicznie
tak po prawej bo po lewej juz stoi ten dom koloru kanarkowym i facet bedzie go robił wiosna dziekuje za pochwale