Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 22:35, 11 lut 2014

renatamama3 napisał(a)

Konrad ,to super .hi hi hi
tez sie cieszę
alinak 22:47, 11 lut 2014

A kiedy jedziecie ? czy to bliżej nieokreślony termin
Kondzio 22:48, 11 lut 2014

alinak napisał(a)
A kiedy jedziecie ? czy to bliżej nieokreślony termin
bliżej nie określony hi hi hi
mira 23:24, 11 lut 2014

no proszę jakąś wyprawę szykujesz - podróże kształcą
czytałam gdzieś że róż masz sporo do posadzenia - ciekawa jestem co z nich będzie - koleżanka obiecała mi takie róże ale jakoś nie doszło do skutku więc będę ciekawa Twoich - a kiedy tnie się trzmieliny - pewnie się pytałam ale stale zapominam
Kondzio 07:27, 12 lut 2014

mira napisał(a)
no proszę jakąś wyprawę szykujesz - podróże kształcą
czytałam gdzieś że róż masz sporo do posadzenia - ciekawa jestem co z nich będzie - koleżanka obiecała mi takie róże ale jakoś nie doszło do skutku więc będę ciekawa Twoich - a kiedy tnie się trzmieliny - pewnie się pytałam ale stale zapominam
na wiosnę traktować je jak bukszpany szykuje sie ale tylko polskie wzwidzanie ogrodów
Gardenarium 08:18, 12 lut 2014

alinak napisał(a)

To może zawiążmy jakiś związek i zacznijmy zapraszać do polskich naszych ogrodów gości ...ja sama chętnie swój otworzę dla zwiedzających .jak się chętni tylko trafią hi hi hi

Myslę nad tym, tak jak jest w Niemczech czy Anglii, że są ustalone dni, jest przewodnik i ogrody są udostępniane dla zwiedzających odpłatnie nawet, bo jest wsparcie aby utrzymać ogród.

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 10:30, 12 lut 2014

Gardenarium napisał(a)

Myslę nad tym, tak jak jest w Niemczech czy Anglii, że są ustalone dni, jest przewodnik i ogrody są udostępniane dla zwiedzających odpłatnie nawet, bo jest wsparcie aby utrzymać ogród.
no fajnie by było sam bym na taki wyjazd sie zabrał Teraz niektóre polskie ogrody dorównują tym zagranicznym nie mamy sie czego wstydzić
AgnieszkaW 12:02, 12 lut 2014

Świetny pomysł - to byłoby w tym stylu, jak "Ogród na Rozstajach" - też otwiera swoje podwoje, tylko że on duży jest, to i jest coś do oglądania (ale myślę, że wiele Ogrodowiskowych ogrodów mogłoby tak działać, zarobić można na zakup nowych roślinek i utrzymanie ogrodu - tak jak Danusia mówi.
Kondzio 12:30, 12 lut 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Świetny pomysł - to byłoby w tym stylu, jak "Ogród na Rozstajach" - też otwiera swoje podwoje, tylko że on duży jest, to i jest coś do oglądania (ale myślę, że wiele Ogrodowiskowych ogrodów mogłoby tak działać, zarobić można na zakup nowych roślinek i utrzymanie ogrodu - tak jak Danusia mówi.
mi sie podoba pomysł i to bardzo
renatamama3 19:09, 12 lut 2014

No ,to uzgodnione .pozdrawiam