A ja czekam na jakieś zdjęcia może tych 1000 róż jest już zakopczykowane?
No własnie czytam co piszesz żeś w ogrodzie walczył ...a tu taki ziąb .wiem , wiem taki prezent to trzeba szybko wsadzić , bo róże nie będą czekać ...uschną ...
dokładnie sądziłem od rana i przezucilem dwa kompostowniki bo musiałem je przesunąć zeby za nimi posadzić tez zeby całkowicie sie zasłonić przed sąsiadami bedzie bosko jak to sie wszystko przyjmie
To będzie żywopłot z pomarszczonej? super u mojej przyjaciółki też jest, ma zapach kwiaty i owoce, no i od sąsiadów odsłonięcie pozdrówka Kondziu winko będziesz mógł robić
aaa to grubsza robota ...ja teraz biorę się po niedzieli za trumienki i warzywniak , jak trumienki dam na trzecią komorę to wreszcie przerzucę ten kompost ..a ty nawet nie wiesz co sobie w jesieni kupiłam ...sito do kompostu ...takie jakieś marne wygląda ale za to rączki nie będą bolały od trzepania skrzynką....
będą fotki z siania ...