Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 19:44, 06 mar 2014

alinak napisał(a)
aaa to grubsza robota ...ja teraz biorę się po niedzieli za trumienki i warzywniak , jak trumienki dam na trzecią komorę to wreszcie przerzucę ten kompost ..a ty nawet nie wiesz co sobie w jesieni kupiłam ...sito do kompostu ...takie jakieś marne wygląda ale za to rączki nie będą bolały od trzepania skrzynką....
będą fotki z siania ...
alinko juz sobie ciebie wyobrażam z Sitkiem i za pierwszym razem sie rozpadnie znając życie hi hi hi
Kondzio 19:46, 06 mar 2014

monteverde napisał(a)
To będzie żywopłot z pomarszczonej? super u mojej przyjaciółki też jest, ma zapach kwiaty i owoce, no i od sąsiadów odsłonięcie pozdrówka Kondziu winko będziesz mógł robić
też mam taka nadzieje osiągnąć coś takiego a owszem nalewki napewno hi hi hi Andrzej nalewki robi prawie ze wszystkiego hi hi hi
alinak 20:08, 06 mar 2014

osz tyyyyyy ,kto nie szuka ten nie ma .... kurde aleś mi podpadł .....jak siem rozpadnie , to już wiem kto zaczarował ....ale dużo nie kosztowało ....nie tyle co......
Kondzio 20:10, 06 mar 2014

alinak napisał(a)
osz tyyyyyy ,kto nie szuka ten nie ma .... kurde aleś mi podpadł .....jak siem rozpadnie , to już wiem kto zaczarował ....ale dużo nie kosztowało ....nie tyle co......
hi hi hi hi hi
Bogdzia 20:20, 06 mar 2014

O to się bardzo napracowałeś, tyle róż posadzic i jeszcze kompost , odpoczynek sie należy i dobra kolacja.
Kondzio 20:25, 06 mar 2014

Bogdzia napisał(a)
O to się bardzo napracowałeś, tyle róż posadzic i jeszcze kompost , odpoczynek sie należy i dobra kolacja.
no zgadzam sie jeszcze róże przyciolem sporo roboty zrobiłem ledwo sie ruszam hi hi hi dziekuje
Gabriela 20:41, 06 mar 2014

To dzielny chłopak z Ciebie, skoro w taką parszywą pogodę wsadziłeś od razu tam gdzie trzeba. Ale deszczyk podleje i wnet zaczną rosnąć.
Alina, a Ty zamiast sitka to kup sobie arfę do żwiru w składzie budowlanym. Kładziesz na taczki i robota się prawie sama robi, niczym nie trzeba potrząsać.
Kondzio 20:57, 06 mar 2014

Gabriela napisał(a)
To dzielny chłopak z Ciebie, skoro w taką parszywą pogodę wsadziłeś od razu tam gdzie trzeba. Ale deszczyk podleje i wnet zaczną rosnąć.
Alina, a Ty zamiast sitka to kup sobie arfę do żwiru w składzie budowlanym. Kładziesz na taczki i robota się prawie sama robi, niczym nie trzeba potrząsać.
no w sobotę zrobię zdjecia jak sie mi uda hi hi hi szanuje rośliny które kupuje i dostaje hi hi hi Alinko słuchaj Gabrieli hi hi hi
noemi 21:01, 06 mar 2014

Czekamy na fotki
Kondzio 21:02, 06 mar 2014

noemi napisał(a)
Czekamy na fotki