Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 21:46, 08 mar 2014

polinka napisał(a)
Zamówienia tylko pozazdrościć Będzie urzekająca różanka.
duzo juz mam róż i różanek uzupełniam braki hi hi hi
mira 22:00, 08 mar 2014

Kondzio napisał(a)
nie wiem czy bedą kury wszystko zależy czy znajdę kogoś kto mi wykona kurnik w przystępnej cenie

to łatwo nie będzie chyba

przejrzałam listę, wiadomo piękne wszystkie choć mi tą mam Hardy rozradzili , że łapie wszelkie robale,
z listy chodzi za mną ostatnia katedra, kiedyś ją widziałam w szkółce i zapach jej mam pod nosem do tej pory - taki lekki elegancki jak sam kwiat,
ze zdjęciami jest różnie ale jak zobaczy się coś w realu to jest inaczej
Kondzio 22:09, 08 mar 2014

mira napisał(a)

to łatwo nie będzie chyba

przejrzałam listę, wiadomo piękne wszystkie choć mi tą mam Hardy rozradzili , że łapie wszelkie robale,
z listy chodzi za mną ostatnia katedra, kiedyś ją widziałam w szkółce i zapach jej mam pod nosem do tej pory - taki lekki elegancki jak sam kwiat,
ze zdjęciami jest różnie ale jak zobaczy się coś w realu to jest inaczej
u każdego inaczej wszystko rosnieale zobaczymy jak bedzie uwielbiam róże które pachną ale jest mało które mi sie podobają i przeważnie wybieram albo nie zapachowa albo mało wydającą zapach miałem więcej zamówić mchowych róż które bardzo pachną ale musiałem je przenieść na listę puźniejsza bo nie miałem tyle kasy i tak wydałem sporo ale je kofam miłością bez graniczna hi hi hi
Mathildis 22:10, 08 mar 2014

Z wyborem róż nie pomogę bo po prostu w tej kwestii kompletny laik jestem...
Będę zaglądać i teraz i latem....

co to będzie?... jak to będzie?..... róże wszędzie? .... pięknie będzie!!!!
Kondzio 22:11, 08 mar 2014

Mathildis napisał(a)
Z wyborem róż nie pomogę bo po prostu w tej kwestii kompletny laik jestem...
Będę zaglądać i teraz i latem....

co to będzie?... jak to będzie?..... róże wszędzie? .... pięknie będzie!!!!
to sa róże zamówione juz hi hi hi przyjdą w czwartek hi hi hi sam jestem ciekaw efektu
Mirella 22:58, 08 mar 2014

Kurcze róże będą to i ja będę.Zapomniałam że najpierw trzeba się przywitać , więc witam się
Kondzio 23:02, 08 mar 2014

Mirella napisał(a)
Kurcze róże będą to i ja będę.Zapomniałam że najpierw trzeba się przywitać , więc witam się
ja mam sporo róż u siebie wiec miło mi jakieś piec minut temu byłem u ciebie na wątku hi hi hi i sie wpisałem hi hi hi ale sie nie przywitałam ale ze mnie gapa
rozajerycha 23:12, 08 mar 2014

Pozdrawiam Kondziu ciebie i twoje różanki
martek
mira 23:13, 08 mar 2014

Kondzio napisał(a)
u każdego inaczej wszystko rosnieale zobaczymy jak bedzie uwielbiam róże które pachną ale jest mało które mi sie podobają i przeważnie wybieram albo nie zapachowa albo mało wydającą zapach miałem więcej zamówić mchowych róż które bardzo pachną ale musiałem je przenieść na listę puźniejsza bo nie miałem tyle kasy i tak wydałem sporo ale je kofam miłością bez graniczna hi hi hi

no bo to królowe hehe
ale nie ma tego złego - dobrze że trochę odłożyłeś na później to jest rozłożenie w czasie radości - przecież jaka to radocha najpierw robić listę czyli męki jakby twórcze, potem to ogłaszać a potem czekać a potem dostać a potem wsadzić no i czekać i każdy liść oglądać a jak pojawi się pąk to serce wali - to chyba to
Kondzio 23:18, 08 mar 2014

rozajerycha napisał(a)
Pozdrawiam Kondziu ciebie i twoje różanki
martek
odpozdrawiam buziam wysyłam hi hi hi