przejrzałam listę, wiadomo piękne wszystkie choć mi tą mam Hardy rozradzili , że łapie wszelkie robale,
z listy chodzi za mną ostatnia katedra, kiedyś ją widziałam w szkółce i zapach jej mam pod nosem do tej pory - taki lekki elegancki jak sam kwiat,
ze zdjęciami jest różnie ale jak zobaczy się coś w realu to jest inaczej
u każdego inaczej wszystko rosnieale zobaczymy jak bedzie uwielbiam róże które pachną ale jest mało które mi sie podobają i przeważnie wybieram albo nie zapachowa albo mało wydającą zapach miałem więcej zamówić mchowych róż które bardzo pachną ale musiałem je przenieść na listę puźniejsza bo nie miałem tyle kasy i tak wydałem sporo ale je kofam miłością bez graniczna hi hi hi
Z wyborem róż nie pomogę bo po prostu w tej kwestii kompletny laik jestem...
Będę zaglądać i teraz i latem....
co to będzie?... jak to będzie?..... róże wszędzie? .... pięknie będzie!!!!
no bo to królowe hehe
ale nie ma tego złego - dobrze że trochę odłożyłeś na później to jest rozłożenie w czasie radości - przecież jaka to radocha najpierw robić listę czyli męki jakby twórcze, potem to ogłaszać a potem czekać a potem dostać a potem wsadzić no i czekać i każdy liść oglądać a jak pojawi się pąk to serce wali - to chyba to