Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

hanka_andrus 21:06, 12 mar 2016

Pewnie i o chorobach też zapomniałaś, bo czas najwyższy do prac ogrodowych ręce przysposabiać. Pozdrawiam
Anabell 00:55, 13 mar 2016

zawitka napisał(a)
O kurde to i tu stopnie stawiają ha ha A ja nauczycielka nie przyzwyczajona że mnie się pały stawia ha ha

Halinko ale się uśmiałam z tych nauczycieli

Laurki szkoda, tak ją złapało.
Ja swoją w donicy w tym roku wstawiłam do mnożarki. W ubiegłym roku stała w domu w nieogrzewanym miejscu. Za ciężka donica by wciągać na górę.
Pozdrawiam
Hania
zawitka 07:51, 13 mar 2016

hanka_andrus napisał(a)
Pewnie i o chorobach też zapomniałaś, bo czas najwyższy do prac ogrodowych ręce przysposabiać. Pozdrawiam

Ja swoje łapeczki powinnam powiązać jeszcze bo ciągle już grzebią albo z sekatorem latają .Zaczynamy cieszyć się tą wiosną choć choróbka trzymają
zawitka 07:55, 13 mar 2016

Anabell napisał(a)

Halinko ale się uśmiałam z tych nauczycieli

Laurki szkoda, tak ją złapało.
Ja swoją w donicy w tym roku wstawiłam do mnożarki. W ubiegłym roku stała w domu w nieogrzewanym miejscu. Za ciężka donica by wciągać na górę.
Pozdrawiam
Hania
Fajnie że się uśmiechałaś .Tak Haniu bieganie z donicami to problem i dlatego już nie latam ,bo kręgosłup siada Pozdrawiam cieplutko A laurka odbije te brzydkie liście odetnę i będzie piękna
Katkak 08:23, 13 mar 2016

Halinko obudził się bidziszek od Ciebie, a i różyczka ma się dobrze . Pozdrawiam.
zawitka 09:27, 13 mar 2016

Katkak napisał(a)
Halinko obudził się bidziszek od Ciebie, a i różyczka ma się dobrze . Pozdrawiam.
A ja swoich jeszcze szukam i czekam jak wyjdą .a różyczki poobcinałam już niektóre a niektóre jeszcze nie Zdrówka życzę
yolka 09:31, 13 mar 2016

zawitka napisał(a)
.Tak polizało moją laurkę

Ja miałam okrycie, nie wim czy już zdjąć czy jeszcze poczekać, ciekawa jestem jak wygląda moja - muszę dziś podejrzeć.
Miłej niedzieli
zawitka 16:52, 14 mar 2016

Jeszcze nie zdejmuj bo to teraz przymrozki są niebezpieczne A podejrzeć trzeba ;d Okurcze pałę będę miała ha ha za złą odpowiedż
Nallar 17:10, 14 mar 2016

zawitka napisał(a)
Jeszcze nie zdejmuj bo to teraz przymrozki są niebezpieczne A podejrzeć trzeba ;d Okurcze pałę będę miała ha ha za złą odpowiedż

Pała.
zawitka 17:41, 14 mar 2016

Nallar napisał(a)

Pała.

Kochana jesteś .dumam nad zmniejszaniem zdjęć i nic nie mogę wydumać Muszę poczekać na Córkę jak wróci z Danii to mi powie co zdziałać ha ha Nie mogę wysłać Ci zdjęcia A nie no daj meila na pw to tam poleci ;d