Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Połowa działki - czyli mam powoli dość

Połowa działki - czyli mam powoli dość

frezja 11:13, 26 paź 2016

zawitka napisał(a)
Poprawiłam sobie humor zakupami Jarząb Szwedzki .

Zakupy jak się patrzy...duży wyrośnie ??
BasiaLT 11:22, 26 paź 2016

Super zakupy
AsiaK_Z 11:24, 26 paź 2016

Halinko, Przemek swoje szmaragdy chyba "goli" dwa razy w sezonie. Ja moich jeszcze nie cięłam (tych od strony sąsiadki) bo posadziłam je dopiero w czerwcu. Ale w przyszłości będę je przycinać.
Na środku trawnika mam dwa szmaragdy, które od tego roku formuję w stożki. Były takie potargane, a miałam nożyce pod ręką...... wiesz coś o tym
Basilikum 14:34, 26 paź 2016

ale fajne zakupy
Gardener27 20:03, 26 paź 2016

Odnośnie przycinania szmaragdów napisałem u siebie
Jestem pod ogromnym wrażeniem tego pawia z bukszpanu Sama formowałaś, ile tam jest sadzonek i o lata też zapytam ?
zawitka 08:21, 27 paź 2016

Kasya napisał(a)
ach nowe drzewka...super
szczegolnie jarzab

Ale wyczytałam że chorują a u Ciebie widziałam zdrowe ??????
zawitka 08:27, 27 paź 2016

frezja napisał(a)

Zakupy jak się patrzy...duży wyrośnie ??
Pomoć 5m w górę i 3 w szerokość :
zawitka 09:06, 27 paź 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Halinko, Przemek swoje szmaragdy chyba "goli" dwa razy w sezonie. Ja moich jeszcze nie cięłam (tych od strony sąsiadki) bo posadziłam je dopiero w czerwcu. Ale w przyszłości będę je przycinać.
Na środku trawnika mam dwa szmaragdy, które od tego roku formuję w stożki. Były takie potargane, a miałam nożyce pod ręką...... wiesz coś o tym

Oj wiem wiem ja czasami specjalnie nie wynoszę sekatorka żeby nie ciąć ale czzzsami .Moje szmaragdy jedne są 2 letnie a z drugiej strony w zeszłym roku na wiosę sadziłam nie tnę ich bo chcę żeby zasłoniły płoty

Nie patrzcie na trawę bo krety zrobiły co chciały
zawitka 09:15, 27 paź 2016

Gardener27 napisał(a)
Odnośnie przycinania szmaragdów napisałem u siebie
Jestem pod ogromnym wrażeniem tego pawia z bukszpanu Sama formowałaś, ile tam jest sadzonek i o lata też zapytam ?

Czytałam dzięki mam tylko nadzieję że ładnie będą wyglądać .Tak pawia sama formowałam oczywiście za zgodą Danusi bo jakże inaczej .Ale z nim to było wesoło .Popsułam jeden krzak .O ten

W tym roku go przesadziłam i co z niego będzie to nie wiem pewnie wyrośnie na drugiego ale to trza poczekać .Potem miała buksów dużo ładnych to się zaparłam i wycięłam drugiego podglądając Danusiowego.Poniżej ładniejszy paw.
zawitka 09:16, 27 paź 2016

I ten jest lepszy ale jeszcze brzuszek ma nie taki jak trzeba -----ładniejszy prawda???

To są pojedyńcze krzaczki jeden jest na stupce a drugi nie ale niczym nie są podsadzane.Oba krzaki mają po 8-10 lat bo ja je ciągle cięłam .