Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Madzenka 15:40, 28 wrz 2013

U mnie słońce już się zdecydowało i postanowiło zaświecić na stałe
wracam do ogrodu
Agania 18:52, 28 wrz 2013

Cześć Bogdziu, jak tam u Ciebie pogoda w Weekend, u mnie wreszcie słońce, więc ogródkowo było, liczę na taką samą pogodę jutro, pozdrawiam i słoneczka życzę
Bogdzia 19:17, 28 wrz 2013

Agania napisał(a)
Cześć Bogdziu, jak tam u Ciebie pogoda w Weekend, u mnie wreszcie słońce, więc ogródkowo było, liczę na taką samą pogodę jutro, pozdrawiam i słoneczka życzę

Agatko dzięki za wizytę . U mnie też było słonecznie choc dosc zimno. Pojechałam dziś na giełde roslin ale nic specjalnego nie było. bardzo spodobały mi sie jedynie poidełka i inne wyroby z kamienia, były śliczne bardzo starannie wykończone. Ania zaraz wstawi zdjęcia. Mam adres do wytwórcy więc gdyby sie komuś też spodobaly to chetnie dam. Większe rzeczy też robi ale nie przywiózł, wiadomo z transportem takich cięzkich rzeczy jest kłopot.Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 19:19, 28 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
U mnie słońce już się zdecydowało i postanowiło zaświcić na stałe
wracam do ogrodu

Ja sie zastanawiam czy nie posadzic cebul bo w powietrzu jakiś mrozek sie wyczuwa , może ziemię zmrozic.Miłej niedzieli Marzenko.
Bogdzia 19:20, 28 wrz 2013

malgocha1960 napisał(a)
Witaj Bozenko sobotnio,miłego dzionka życzę.U mnie pada od rana,ale i tak mamy sabat czarownic z klasy z ogólniaka,mam nadzieję,ze będzie fajnie.

Z koleżankami z liceum bardzo lubie sie spotykac , niestety coraz rzadziej sie widzimy, częsciej z tymi ze studiów. Będzie miły dzień na pewno Małgosiu.I tego Ci życze.
Bogdzia 19:26, 28 wrz 2013

Kindzia napisał(a)

Pokaż Bogdziu azalię z tym choróbskiem...mam japońskie, nawet nie wiem jak to dziadostwo wygląda...to choróbsko oczywiście!

Nie mam chyba zdjęc , potem poszukam ale już wszystko oberwane wiec jak nie znajde to zdjec nie zrobię , myślę ze bez trudu znajdziesz w internecie.

https://www.google.pl/#q=Pow%C5%82ocznik+azaliowy
Bogdzia 19:28, 28 wrz 2013

Urszulla napisał(a)
Bogdziu, wpadłam na 5 minut na O. bo mnie korciło przed snem
i muszę Ci z całego serca podziękować za wierszyk,
jutro go Łukaszowi przeczytam
mam przez 2 dni gości więc zostawiam tylko
Pozdrowionka

Ula nie żartuj , nie dziękuj . Dziecko narysowało dla mnie to i ja musiałam coś dla dziecka. Łukasz śliczne imię . Podziękuj mu.
Bogdzia 19:29, 28 wrz 2013

aldonaz napisał(a)
Miłego, ciepłego weekendu. Pozdrawiam

Tego samego Aldonko Tobie zyczę i serdecznie pozdrawiam.
malgorzata_s... 19:49, 28 wrz 2013

Witaj. strasznie mnie interesują te poidełka. Czekam z niecierpliwością na fotki. Pozdrawiam wieczorową porą.
Bogdzia 19:57, 28 wrz 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Witaj. strasznie mnie interesują te poidełka. Czekam z niecierpliwością na fotki. Pozdrawiam wieczorową porą.

Nie umiem przegrac z telefonu do komputera więc ma to za mnie zrobic Ania asc ale może nie ma czasu, myslę ze dziś wstawi.Mnie się bardzo podobają .Pozdrawiam Małgosiu.