Obejrzałam aktualne fotki jednak jest nadal pieknie, kolorów masz moc, oby jak najdłużej! poidełka fajne, ale dośc drogie, na Gardenii tez były ładne, ale dużo tańsze; o chorobach azalii poczytałam, mam raptem 4 sztuki, na szczęście niczego sie nie dopatrzyłam, pozdrawiam
Światło i kolory na Twoich zdjęciach wybitnie jesienne, nie pozostawia złudzeń co do pory roku.
Przywołałam to zdjęcie, bo są na nim jesienne krokusy. Masz je długo? Posadziłam dwa lata temu, zakwitły, rok temu już bardzo marnie, a teraz ani śladu po nich. Pozdrawiam.
Wszyscy mówią ze ma byc piękny ale ponieważ sa przymrozki to nie wiem czy np liście nie spadna zanim się wybarwią.U mnie jak liście buków były przebarwione to kwitły różowe a właściwie malinowe marcinki . Moim zdaniem fajnie to razem wyglądało a teraz marcinki już podmarzniete , nie wiem czy bedą obficie kwitły , raczej w to wątpie no i już nie bedzie tak fajnie jak zwykle.Pozdrówka.
Troche kolorów jest ale chyba mniej niż w inne lata bywało i nie zanosi się na to że bedzie tak złoto jak zwykle kiedy przebarwiły się buki ale zobaczymy.Pozdrawiam Jolu serdecznie.