Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Madzenka 06:42, 30 wrz 2013

Bogdziu pieknej jesieni nam wszystkim życzę. Na razie zimno ale słonecznie, październik ma być piekny!
Milka 10:17, 30 wrz 2013

Obejrzałam aktualne fotki jednak jest nadal pieknie, kolorów masz moc, oby jak najdłużej! poidełka fajne, ale dośc drogie, na Gardenii tez były ładne, ale dużo tańsze; o chorobach azalii poczytałam, mam raptem 4 sztuki, na szczęście niczego sie nie dopatrzyłam, pozdrawiam
Gabriela 11:36, 30 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)
Kilka dzisiejszych zdjec.[

[]

Światło i kolory na Twoich zdjęciach wybitnie jesienne, nie pozostawia złudzeń co do pory roku.
Przywołałam to zdjęcie, bo są na nim jesienne krokusy. Masz je długo? Posadziłam dwa lata temu, zakwitły, rok temu już bardzo marnie, a teraz ani śladu po nich. Pozdrawiam.
yolka 17:48, 30 wrz 2013

Bozenko, u Ciebie lato w pełni- tyle kolorów, cudnie poprostu. Oby jesień zbyt szybko nie nadeszła. Pozdrawiam ciepło w te chłodne dni
bogumila 18:42, 30 wrz 2013

Bardzo lubię jesień u Ciebie...jest taka kolorowa.Pozdrawiam.
Bogdzia 19:18, 30 wrz 2013

Aneczka napisał(a)
Tyla pięknych kolorowych zdjęć, chociaż oczy na ogrodowisku nacieszę, zanim u mnie kolorowo będzie

Aniu witaj , miło że Ci sie podoba. Niedługo i u Ciebie będzie co pokazywac zrób tylko to co zamierzasz a plany masz ciekawe.Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 19:30, 30 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Bogdziu pieknej jesieni nam wszystkim życzę. Na razie zimno ale słonecznie, październik ma być piekny!

Wszyscy mówią ze ma byc piękny ale ponieważ sa przymrozki to nie wiem czy np liście nie spadna zanim się wybarwią.U mnie jak liście buków były przebarwione to kwitły różowe a właściwie malinowe marcinki . Moim zdaniem fajnie to razem wyglądało a teraz marcinki już podmarzniete , nie wiem czy bedą obficie kwitły , raczej w to wątpie no i już nie bedzie tak fajnie jak zwykle.Pozdrówka.
Bogdzia 19:32, 30 wrz 2013

irena_milek napisał(a)
Obejrzałam aktualne fotki jednak jest nadal pieknie, kolorów masz moc, oby jak najdłużej! poidełka fajne, ale dośc drogie, na Gardenii tez były ładne, ale dużo tańsze; o chorobach azalii poczytałam, mam raptem 4 sztuki, na szczęście niczego sie nie dopatrzyłam, pozdrawiam

Zaciekawiłaś mnie tymi poidełkami z Gardenii, napisz coś więcej, proszę.
Anita1978 19:32, 30 wrz 2013

U mnie teź przymrozek chwycił....
Mimo to pozdrawiam z optymizmem
Bogdzia 19:34, 30 wrz 2013

yolka napisał(a)
Bozenko, u Ciebie lato w pełni- tyle kolorów, cudnie poprostu. Oby jesień zbyt szybko nie nadeszła. Pozdrawiam ciepło w te chłodne dni

Troche kolorów jest ale chyba mniej niż w inne lata bywało i nie zanosi się na to że bedzie tak złoto jak zwykle kiedy przebarwiły się buki ale zobaczymy.Pozdrawiam Jolu serdecznie.