Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 16:54, 15 paź 2013

Rench napisał(a)
Mam nadzieję Bogdziu,że ogłosisz kiedy będzie relacja
Pozdrawiam

Przypuszczam że na wiosnę jak zakwitna rh ale nie wiem kiedy , pewnie zawiadomią.
Bogdzia 16:54, 15 paź 2013

yolka napisał(a)
no więc ja bedę zyczyc wszystkiego najlepszego w okazji ładnej jesieni

Jolu również wszystkiego dobrego.
Bogdzia 16:58, 15 paź 2013

Anita1978 napisał(a)

Chętnie bym tam posiedziała!
A co do programu w tv to daj namiary kiedy puszczą!
A co do 14 paź- teraz dzieci mają ten dzień wolny....więc nie ma noszenia kwiatów....ale i tak myślę , że dla was- nauczycieli najlepszym upominkiem są ....dobre stopnie waszych uczniów
Zdaje się, że Ty matmy uczyłaś? Ulubiony przedmiot mojego starszego

Anitka posiedzenie masz zapewnione bo przecież blziutko mieszkasz wiec spotkanie wiosenne dla Ciebie obowiązkowe.Masz racje dobrze wyuczone dzieci to jedyny prezent ktory cieszy n-la, w kazdym badz razie mnie na pewno.
Bogdzia 17:00, 15 paź 2013

Kindzia napisał(a)
Bogdziu...to dzisiaj kręcą ... stresujący dzień...na pewno wszystko gładko będzie, nie może inaczej być przecież!
Chyba musisz czuć...ile osób jest dzisiaj z Tobą myślami
Żałuję tylko, że po południu nie będę mogła poczytać relacji, jutro dopiero

Buziolki

Kasiu wielkiego stresu dzis nie było bo tylko kamera kręciła ogród , my mielismy wolne i jak widac nawet zdjec nie ma bo nie pytałam pana od kamery czy mogę pokazac więc tylko takie z daleka.
Bogdzia 17:01, 15 paź 2013

Robertop napisał(a)
Bogdziu, trzymam kciuki za nagranie. Życzę zdrowia i czekam na relację.

Dzięki za kciuki , zawsze czyjas zyczliwośc jest w cenie. Pozdrawiam Robert.
malgorzata_s... 17:03, 15 paź 2013

Cudny rudzielec, a widoczek za oknem godny pędzla najlepszego malarza
Milka 17:03, 15 paź 2013

Mimo, że pogoda nie spisała sie na medal, ogród zachwyca
Bogdzia 17:05, 15 paź 2013

Margarete napisał(a)
Hej Bogdziu, ja sie cieszę i denerwuje razem z tobą, jakby to był mój ogród......a nie twój, fajnei że Maja dopełni relacji z twojego kolorowego królestwa.
Twoje miejsce na ziemi warte jest pokazywania, sama nie raz o tym pisałam że fotki nadaja sie do katalogu czy kalendarza, bo jest rzeczywiście nieziemsko pieknie...... juz nie moge sie doczekac twojej relacji z dzisiejszego krecenia no i emisji w TV.
Pozdrawiam i życze zdrowia ! To te grzyby niedzielne ci wyszły bokiem....u mnie w lesie, na moim grzybobraniu - a byłam w Wielkopolsce, było ciepło i to tak że momentami chodizłam po lesie z krótkim rekawem. Kuruj sie i trzymaj !
Buziaki !

Małgosiu zbieranie grzybów to dla mnie przyjemnośc wielka i nawet chora na grzyby zawsze pójdę.Co do audycji w tv to pogoda mogła sie lepiej postarac. W tej chwili mają już pełny materiał choc nie taki jakbym chciała bo w maju nie wszystko kwitło a dzis brak słonka. Ja bym to widziała inaczej ale na pogode nie mamy wpływu.Pozdrówka.
Bogdzia 17:08, 15 paź 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Bogdziu, czy to normalne? Przychodzi jesień i ja sobie o zakupach drzew marzę (albo wprost powiem, że drzewa kupuję) ale miejsca już nie mam.
Może od nadleśnictwa odkupić kawałek i poprowadzić zalesianie pięknymi drzewami?

Ewa to masz tak samo jak ja , też nie mam gdzie sadzic i tez bym chętnie ziemi dokupiła koło swojego ogrodu, szczególnie od nadleśnictwa bo wyrąbuja mi ten las co mnie strasznie wkurza. Dobrze że choc kilka drzew mam w ogrodzie i nie mogą ich wyrąbac.
Bogdzia 17:10, 15 paź 2013

Małgosiu , Irenko a gdyby było słonko to zamiast rudości byłoby złoto. No cóż może powinnam się i tak cieszyc że np wszystkie liscie nie spadły na ziemię bo przeciez gdyby był przymrozek i tak by mogło byc.Pozdrówka Wam przesyłam serdeczne.