Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:49, 19 paź 2013

Tess napisał(a)

Myślę, Bożenko, że tego nie da się ot tak, "zerojedynkowo" ocenić.
Jesień jest bardziej kolorowa, ale wiosną cieszymy się i zachwycamy każdym kwiatuszkiem, a u Ciebie jest ich mnóstwo i same piękne. Oczy mi mówią - że jesień, ale serce - że wiosna

,,Bogdzia Summer" cudne Obejrzałam kilkakrotnie, zachwycając się za każdym razem.
Daj koniecznie znać (trąb) kiedy będzie emisja odcinka.
Tesiskam

Tereniu dzieki za odwiedziny i miłe słowa. Szkoda ze ta wiosna z jesienia nie trwają dłużej . Lato juz u mnie mniej ciekawe bo nie ma tak dużych plam kolorów, bylinki sa male i trzeba by dużo posadzic żeby był efekt a miejsca brak , ale jak dwie pory roku sa ładne to nie jest źle . Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 20:53, 19 paź 2013

Rench napisał(a)
Piękne te czerwone tulipki,ja nie widziałam w sprzedaży u nas takich
A może nie zwracałam uwagi,zaaferowana białymi...... Już sama nie wiem

Te dzisiejsze cebulki kupiłam w OBI a wcześniej chciałam kupic żóltych krokusów o mocnym kolorze i co dziwne nie było. Tych tulipanów też nie widziałam ale tulipanów było dużo a ja bardziej krokusy oglądałam więc nie jestem pewna , mogły byc ale krokusy na 100% nie a teraz wprawdzie tylko 2 paczki ale były , dobre i to.Pozdrawiam Renatko.
Krys 20:55, 19 paź 2013

Bożenko ladne tulipki kupiłas
annawu 21:07, 19 paź 2013

Witaj Bogdziu, piękne widoki z pięknego ogrodu widok wiosny to lek na strudzoną duszę, a widok jesieni z dużą przyjemnością powiesiła bym na ścianie, żeby co dziennie na nią patrzeć.

Gratuluję, że Twój cudny ogród będzie w emisji Mai.
Bogdzia 21:13, 19 paź 2013

Krys napisał(a)
Bożenko ladne tulipki kupiłas

Dzięki Krysiu. Miło Cie widziec. Zajrzę zaraz do Ciebie co tam porabisz . Pozdrawiam.
Bogdzia 21:16, 19 paź 2013

annawu napisał(a)
Witaj Bogdziu, piękne widoki z pięknego ogrodu widok wiosny to lek na strudzoną duszę, a widok jesieni z dużą przyjemnością powiesiła bym na ścianie, żeby co dziennie na nią patrzeć.

Gratuluję, że Twój cudny ogród będzie w emisji Mai.

Aniu jak miło Cię widziec. Mało chyba ostatnio bywałas na forum bo nawet Cię szukałam ale zawsze po drodze do kogoś weszłam i do Ciebie nie dotarłam. Co do programu to wcale tego nie jestem pewna....Pozdrawiam Aniu . U Ciebie musi juz byc kolorowo.
paniprzyroda 21:34, 19 paź 2013

Śliczne tulipki i krokusy. I już posadzone! Ja chyba już dam sobie spokój z nowymi cebulkami, bo w tym roku i tak pobiłam swój rekord życiowy - prawie tysiąc. Jak im się nie będzie u mnie podobało, to więcej nie będę sadzić. Zostały mi jeszcze tulipany, ale to już sama przyjemność sadzić w donice, a nie w glinę, z którą jest sporo zachodu. Miałam dziś pracowity dzień ( pisałam u Karoliny ) więc jutro odpoczywam. Życzę Ci tego samego, słoneczka również.
annawu 21:55, 19 paź 2013

Bogdzia napisał(a)

Aniu jak miło Cię widziec. Mało chyba ostatnio bywałas na forum bo nawet Cię szukałam ale zawsze po drodze do kogoś weszłam i do Ciebie nie dotarłam. Co do programu to wcale tego nie jestem pewna....Pozdrawiam Aniu . U Ciebie musi juz byc kolorowo.

Ogród jest w jesiennej szacie a kolorowo jest w foliach i będzie, aż do końca miesiąca.

Kondzio 22:01, 19 paź 2013

buziam i ściskam was bardzo bardzo hi hi hi
GorAna 23:54, 19 paź 2013

Bogdziu, miłej niedzieli