Ale cudne !!! Ty chyba Bogdziu jakimiś farbami malujesz te drzewa i krzewy. Nie może być tak pięknie
Nie maluję Kasiu ale od kilku lat robie pewne drobne zmiany pod katem jesieni. Cos dosadzam co daje jesienią kolor i jak widac efekt jakiś jest . W tym roku nowością sa otrzymane od Ani asc i mojej wsiowej znajomej różowe marcinki. Dodały niemało koloru.
Oj tam, oj tam
Nie ma za co ochrzaniać
Ja to odczytałam zupełnie inaczej.
Hania z wrodzonym sobie humorem wyraziła w ten sposób uznanie dla piękna i dostojności Bożenkowego ogrodu
Różanecznik - elita ogrodowa, onegdaj w ogrodach pałacowych i posiadłościach magnatów sadzona,
a margerytki - wsiowe, pospolite kwiatki
Pozdrawiam Bożenko
A dla Was obu, Bożenko i Haniu -buziole
Moze i Hani nie zrozumiałam. Wsiowe kwiatki uwielbiam wszystkie .Hani i Teresce buziaki przesyłam .
Witaj Bożenko, przyszłam się przywitać bo spaceruję po TWOIM PRZEPIĘKNYM OGRODZIE już od jakiegoś czasu. Stworzyłaś ogród, który jest cudny o każdej porze roku a te jesienne krajobrazy brak słów...Pozdrawiam serdecznie . Ela
Witaj Elizko , teraz muszę uważac żeby Was Eliz nie mylic tak jak myliłam Marty i jedna z nich przestała do mnie zaglądac. Miło Cie widziec i dzięki za miłe słowa.
cudnie te liście wyglądają, ależ bym sobie poszurała w nich
Chyba za wcześnie poszłam wczoraj spać, że tak cudne zdjęcie mi umknęło, gdy je zobaczyłam pomyślałam to samo co Irenka, więc z Irenką poszuramy i porzucamy się trochę, ale będzie śmiechu Bożenko dołączysz ?
Ja Wam będe zdjecia robic zeby wszystkim pokazac jak było wesoło.
Bożenka chora i ma siedzieć pod pierzyną Ale ja się dołączę do szurania i tarzania... też to lubię.... u siebie czekam ,aż więcej liści spadnie i też szur- szur.. a dopiero potem sprzątam
Ale w tych kolorowiutkich chyba żal zrobić szuranko
Pan dr powiedział ze gardło juz zdrowe a na inna dolegliwośc nie umie mi pomóc jeśli zapisane tabletki nie pomogły to tak musi już byc. Warto chodzic do dr???? (gardło oczywiscie wyleczyłam sama)
Bogdziu, jestem po prostu ZAUROCZONA !!! Twoim cudownym ogrodem , jego kolorystyką , kompozycjami... no, słow mi brak aby to wyrazić !
Marzenko jak mnie tak chwalisz to jeszcze moje ulubione dołożę.Oczywiście robione przez okno salonu.
Ja też na dobranoc oczy pocieszę
Bogdziu wypada nie wypada - ja zaglądam jak mam czas a teraz mam - 5 minut
to zdjęcie rewelacja - a siedzieć przy tym oknie ..... aj
proszę wklej jak kwitną rh żeby porównać jak to wygląda i żeby wybrać wiosna czy jesień w Twoim oknie?
zagłosuję
pozdrawiam
Miruś wstawię jak będą kwitły rh.A jeśli jesteś tego widoku bardzo ciekawa to ono jest w wizytówce. Wprawdzie trochę się zmieniło i nie ma np klonów po lewej stronie bo zdjęcie jest z 2008r.