Bardzo tu miło Sikoreczki skaczą i ćwierkają, dziewczyny wierszem gadają,
Trzeba się chyba schować w szafie, bo ja wierszem mówić nie potrafię.
Nie chowaj się do szafy bo jednak wierszem gadac potrafisz.Ja już przestaję bo jestem pewna że wszyscy już myślą że jak mam więcej tej śliwowicy to może przyjadą.....
Bożenko ale masz dzisiaj wenę, przeczytalam na @ wierszyki ai aż się zalogowałam by wyrazić swój zachwyt A tak na marginesie kupiłam dzisiaj karmnik w lidlu taki trochę podobny do tego Twojego ale tylko z jednym otworkiem. Były też jaieś kule dla sikorek, zastanawiałam się też nad nimi ale zrezygnowałam bo jakoś nie mialam pomyslu jak to zawiesić. Karmnik przed chwilą powiesiłam i jestem ciekawa czy i kiedy sikorki go wywęszą
Bardzo tu miło Sikoreczki skaczą i ćwierkają, dziewczyny wierszem gadają,
Trzeba się chyba schować w szafie, bo ja wierszem mówić nie potrafię.
Nie chowaj się do szafy bo jednak wierszem gadac potrafisz.Ja już przestaję bo jestem pewna że wszyscy już myślą że jak mam więcej tej śliwowicy to może przyjadą.....
Wspaniały wiersz nieodmiennie podziwiam
i poczytałam o twoim harmonogramie spotkań, oj sporo tego, aż lata zabraknie
miłego dnia
Irenko dobrze że tu zajrzałaś
bo Ty spotkanie też zrobic miałas
wybieraj termin póki ich wiele
i też sie zlecą tam przyjaciele.
Bożenko, no jak cię nie kochać, takie nam wierszyki ułożyłaś, aż w serduchu ciepło
wielka energia dziś z ciebie bije
spotkanie zrobię, nad terminem się zastanawiam, ale wiesz, ze jak pooglądałam wasze piękne ogrody, to mam mega stracha
ale przyjaciele nie krytykują, bo to przyjaciele, więc stosowny termin znajdę
buziaki wielkie
A kto Ciebie sprawdzi,Bożenko!Jak dla zdrowotności,to i łyczek śliwowicy nie zaszkodzi.....
A rym można zawsze wymienić na rum.........pozdrawiam....sikorki piękne,ale pewna gatunków tylko 2 jestem bogatki i modraszki, a te 2 pozostałe? Szarytka? i ? Pamięć nie ta już.....
Wspaniały wiersz nieodmiennie podziwiam
i poczytałam o twoim harmonogramie spotkań, oj sporo tego, aż lata zabraknie
miłego dnia
Irenko dobrze że tu zajrzałaś
bo Ty spotkanie też zrobic miałas
wybieraj termin póki ich wiele
i też sie zlecą tam przyjaciele.
Bożenko, no jak cię nie kochać, takie nam wierszyki ułożyłaś, aż w serduchu ciepło
wielka energia dziś z ciebie bije
spotkanie zrobię, nad terminem się zastanawiam, ale wiesz, ze jak pooglądałam wasze piękne ogrody, to mam mega stracha
ale przyjaciele nie krytykują, bo to przyjaciele, więc stosowny termin znajdę
buziaki wielkie
Irenko pewnie że nikt nie będzie krytykowac . Tu są sami mili ludzie a jeśli ktoś przypadkiem taki nie jest to go nie zapraszamy co niniejszym ogłaszam.
A mnie od rana rozbawiła Hania a po południu Marta wiec troche wierszem pogadałam ale już wystarczy.
A kto Ciebie sprawdzi,Bożenko!Jak dla zdrowotności,to i łyczek śliwowicy nie zaszkodzi.....
A rym można zawsze wymienić na rum.........pozdrawiam....sikorki piękne,ale pewna gatunków tylko 2 jestem bogatki i modraszki, a te 2 pozostałe? Szarytka? i ? Pamięć nie ta już.....
Haniu pierwsze dwie to bogatki , potem sosnówka i na końcu modraszka. Takie mi akurat w ręce wpadły bo w zdjęciach mam okropny bałagan jak groch z kapusta. Co do łyczka to ja dużo gadam ale wcale nie piję- ciśnienie ale i niespecjalnie lubię tracic nad sobą kontrolę,inaczej mówiac wcale nie piję, no chyba że nie mogę odmówic.....