Ależ ten Twój ogród jest piękny... zastanawiałam się chwilę, które zdjęcie najbardziej mi się podoba i nie umiałam wybrać... ławeczka... modrzew... azalie...
ławeczka już zajęta, przez Jolę i jej M.
Ławeczek jest kilka , oprócz tej zajętej ( pod jabłonką) są dwie pod bukami, dwie pod sosnami , jedna pod brzozami i jedna przy jeziorku, a jak będzie trzeba to się dorobi ławeczek.
to ja pod bukami... jak tam pięknie....
To masz miejsce obok mnie bo ja tez pod bukami uwielbiam.
Witaj Bozenko ! dzisiaj się tylko gapię ,,żadnych słów nie wyduszę tak zachwyciła mnie jesień w twym ogrodzie .Jesli ławeczka zajęta to zakładam czapkę niewitkę i siadam komus na kolana Muszę usiąść bo mnie nogi juz bolą a odejśc nie mogę Jeszcze nie nasyciłam się tym pięknem .
Bożenko, te liście pod bukami piękne i ja tez lubię szelest liści, najlepiej to bym się w nich wytarzała jak dziecko
zbieracie je, cz one same się utylizują i nawożą to miejsce?
poczytałam link o winogronach i zrobię wersję przez okłady, wydaje się najprostsza i tu gdzie one rosną, jest chyba idealna gleba dla nich, skoro takie niezawodne
Witaj Bozenko ! dzisiaj się tylko gapię ,,żadnych słów nie wyduszę tak zachwyciła mnie jesień w twym ogrodzie .Jesli ławeczka zajęta to zakładam czapkę niewitkę i siadam komus na kolana Muszę usiąść bo mnie nogi juz bolą a odejśc nie mogę Jeszcze nie nasyciłam się tym pięknem .
Dajanko zmieścisz się i Ty na ławeczce pod bukami. Wprawdzie dziewczyny mają zajęte miejsca od wiosny jeszcze przed spotkaniem u mnie ale chętnie bezpłatnie wypożyczają więc nie ma obaw.Miło mi że zajrzalas. Tez Cię odwiedzę.
Bożenko, te liście pod bukami piękne i ja tez lubię szelest liści, najlepiej to bym się w nich wytarzała jak dziecko
zbieracie je, cz one same się utylizują i nawożą to miejsce?
poczytałam link o winogronach i zrobię wersję przez okłady, wydaje się najprostsza i tu gdzie one rosną, jest chyba idealna gleba dla nich, skoro takie niezawodne
Jest ich tak dużo że małą częśc dajemy na kompost bo wspaniała próchnica sie z nich robi ale generalnie pozostawiamy bo chcemy by tam był prawdziwy kawałek lasu.
Stoję grzecznie w kolejce po sadzonkę winogron.