Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. » Edycja postu

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

nicol21 08:51, 25 maj 2014

admete napisał(a)
2 lilie już w docelowym miejscu - tutaj powędrują wszystkie jakie mam...będzie rabata z liliami, daliami i liliowcami

Postępy super, nie dziwne że i chłopcy łapią bakcyla i latają z konewkami.

Powiedz mi - co jest w planach na tym placyku? Jakieś ciurkadełko czy lustereczko może? A może krzesło widokowe z któego będziesz podziwiała włości?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
admete 09:04, 25 maj 2014

nicol21 napisał(a)

Postępy super, nie dziwne że i chłopcy łapią bakcyla i latają z konewkami.

Powiedz mi - co jest w planach na tym placyku? Jakieś ciurkadełko czy lustereczko może? A może krzesło widokowe z któego będziesz podziwiała włości?

Marzyłaby mi się tam ściana z ciurkadełkiem - tym żygaczem

Ale to za kilka lat...............
admete 09:11, 25 maj 2014

I placyk który będzie otoczony żywopłotem z cisa, na rogach kulki, za nimi 2 rodzaje hortensji, a na dalszym planie różaneczniki

admete 09:15, 25 maj 2014

Zielone hosty już wsadzone

admete 09:21, 25 maj 2014

Na tą chwilę tyle, wczoraj nie zdążyłam zrobić zdjęć wszystkiemu.
Dzień był zdecydowanie za krótki.
I dzisiejszy też powinien się wydłużyć.
Mam takie zaległości w domu że hej - ale niech leży, od brudu jeszcze nikt nie umarł hahahahaha.

Lecę do ogrodu
Muszę znowu polatać z wężem
Lena 09:24, 25 maj 2014

Cudo !
Zielona 10:21, 25 maj 2014

Agnieszko... nie wiem, co napisać... od przyjazdu tira... śledzę z zapartym tchem... Chyba nie spodziewałam się, że tak ekspresowo będzie to wszystko powstawało. CU-DO-WNIE!!! Gratuluję. Po tych wszystkich komplikacjach z kolejnymi "ogrodowymi", o których czytałam jeszcze na FM, nareszcie trafiłaś na wiarygodną ekipę. Rośliny rewelacyjne... Obsadzenia zapierające dech... Musisz być przeszczęśliwa. Trzymam kciuki za wszystko: za zakończenie prac, za klona, za podlewanie, a przede wszystkim za radość Twoją i Twojej Rodziny. Pozdrawiam i... podglądam dalej
Sebek 11:02, 25 maj 2014

Ilość roślin w tirze i na podjeździe po prostu powala - wygląda to po prostu niesamowicie Aż miło patrzeć na te obsadzenia
admete 15:06, 25 maj 2014

Lena napisał(a)
Cudo !

Dziękować
admete 15:07, 25 maj 2014

Zielona napisał(a)
Agnieszko... nie wiem, co napisać... od przyjazdu tira... śledzę z zapartym tchem... Chyba nie spodziewałam się, że tak ekspresowo będzie to wszystko powstawało. CU-DO-WNIE!!! Gratuluję. Po tych wszystkich komplikacjach z kolejnymi "ogrodowymi", o których czytałam jeszcze na FM, nareszcie trafiłaś na wiarygodną ekipę. Rośliny rewelacyjne... Obsadzenia zapierające dech... Musisz być przeszczęśliwa. Trzymam kciuki za wszystko: za zakończenie prac, za klona, za podlewanie, a przede wszystkim za radość Twoją i Twojej Rodziny. Pozdrawiam i... podglądam dalej

Dzięki za kciukasy